TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Офицер , болен од СИДА намерно заразил над 70 момчиња

Канал5 - 08.11.2018

Полицијата во Тајланд уапси 43 годишен офицер , кој наводно уценувал и силувал над 70 момчиња, иако бил заразен со ХИВ/СИДА. Полицијата го уапси наредникот Џакрит Комсинг , кој намерно заразил над 70 момчиња со кои имал сексуални односи , откако ги ...

Тајланд: Уапсен војник кој силувал повеќе од 70 адолесценти

А1 On - 08.11.2018

Полицијата на Тајланд денеска го уапси војникот Џакрит Комсинг (43), инфициран со ХИВ вирус, кој уценувал и силувал повеќе од 70 машки адолесценти. Полицијата соопшти дека добила пријава, во која се наведува дека осомничениот користел лажни профили ...

Војник заразен со ХИВ-вирус е осомничен за силување 70 тинејџери во Тајланд

Макфакс - 08.11.2018

Тајландската полиција соопшти дека уапсила еден војник заразен со ХИВ-вирус, кој наводно уценувал и силувал повеќе од 70 тинејџери. Осомничениот преку лажни профили на социјалните мрежи и преку апликацијата за запознавање хомосексуалци „Блуд“ се ...

Војник заразен со ХИВ уценувал и силувал 70 тинејџери во Тајланд

Кајгана - 08.11.2018

Полицијата во Тајланд денеска го уапси војникот Џакрит Комсинг (43), инфициран со ХИВ вирус, кој уценувал и силувал повеќе од 70 тинејџери. Полицијата соопшти дека добила пријава во која се наведува дека осомничениот користел лажни профили на ...

Маж заразен со ХИВ вирус силувал повеќе од 70 адолесценти

Н.Македонија - 08.11.2018

Полицијата на Тајланд денеска го уапси војникот Џакрит Комсинг (43), инфициран со ХИВ вирус, кој уценувал и силувал повеќе од 70 машки адолесценти. Полицијата соопшти дека добила пријава, во која се наведува дека осомничениот користел лажни профили ...

Во Тајланд уапсен војник силувал повеќе од 70 адолесценти

+инфо - 08.11.2018

Полицијата на Тајланд денеска го уапси војникот Џакрит Комсинг (43), инфициран со ХИВ вирус, кој уценувал и силувал повеќе од 70 машки адолесценти. Полицијата соопшти дека добила пријава, во која се наведува дека осомничениот користел лажни профили ...

Тајланд: Уапсен војник силувал повеќе од 70 адолесценти

Независен - 08.11.2018

Полицијата на Тајланд денеска го уапси војникот Џакрит Комсинг (43), инфициран со ХИВ вирус, кој уценувал и силувал повеќе од 70 машки адолесценти. Полицијата соопшти дека добила пријава, во која се наведува дека осомничениот користел лажни профили ...

Тајланд: Уапсен кој војник силувал повеќе од 70 тинејџери

iPortal - 09.11.2018

Полицијата на Тајланд денеска го уапси војникот Џакрит Комсинг (43), инфициран со ХИВ вирус, кој уценувал и силувал повеќе од 70 машки адолесценти. Полицијата соопшти дека добила пријава, во која се наведува дека осомничениот користел лажни профили ...

Тајланд: Војник инфициран со ХИВ силувал 70 адолесценти

Слободен Печат - 09.11.2018

Полицијата на Тајланд го уапсила војникот Џакрит Комсинг (43), инфициран со ХИВ вирус, кој уценувал и силувал повеќе од 70 машки адолесценти. Полицијата соопштила дека добила пријава, во која било наведено дека осомничениот користел лажни профили на ...