TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Морина пристигна на Косово

Макфакс - 14.08.2019

Вечерва околу 19 часот, поранешниот војник на ОВК, Томор Морина, пристигна во Косово, откако денеска беше ослободен од притвор во земјава. Србија бараше екстрадиција на Морина. Како што пренесе Коха.нет , Морина не сакал да даде изјава на граничниот ...

Морина се врати на Косово

А1 On - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати на Косово

MTM - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати на Косово

Слободен Печат - 14.08.2019

Морина не сакал да даде изјава за медиумите. Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот ...

Морина се врати на Косово

24Инфо - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати на Косово

Телма - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати на Косово, Србија незадоволна од одлуката

Нова ТВ - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово, откако денеска нашиот Врховен суд го потврди решението на Кривичниот совет на Одделението за организиран криминал и корупција дека не се исполнети ...

Морина се врати на Косово

Опсервер - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина вечерва се вратил на Косово

+инфо - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК, Томор Морина, по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

По излегувањето од притвор, Морина се врати во Косово

Н.Македонија - 14.08.2019

Поранешниот член на Ослободителната војска на Косово (ОВК), Томор Морина, по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовските медиуми објавиле видео и информација дека Морина влегол во Косово околу 19 часот на граничниот премин ...

Морина се врати на Косово

Нетпрес - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина вечерва се вратил во Косово

Република - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Поранешниот припадник на ОВК, Томор Морина се врати на Косово

МКД - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати на Косово (ВИДЕО)

Канал5 - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК ,Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати на Косово

PressingTV - 14.08.2019

Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце. Според Коханет, Морина не сакал да даде изјава за медиумите, додека членови на неговото семејство кажале дека е во добра ...

Морина се врати на Косово

Сител - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати на Косово

4NEWS - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати во Косово, бил добро третиран од македонските власти

Фокус - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати во Косово - Семејството вели добро го третирале во Северна Македонија

Press24 - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати во Косово – Семејството вели добро го третирале во Северна Македонија

Курир - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина вратен во Косово, Македонија не го екстрадираше во Србија

Скопје1 - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Коханет: Морина кој бил добро третиран од властите во Скопје вечерва се врати на Косово

Денешен - 14.08.2019

Поранешниот припадник на УЧК или ОВК, Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.

Морина се врати на Косово, Србија незадоволна

1tv - 14.08.2019

Поранешниот припадник на ОВК Томор Морина по излегувањето од притвор, вечерва се вратил во Косово. Косовската Коханет, објави видео и информација дека Морина влегол на Косово околу 19 часот на граничниот премин Блаце.