TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тони Цетински очекува внук од синот: Отсекогаш сакав да бидам млад дедо

Слободен Печат - 22.07.2021

Пејачот Тони Цетински наскоро ќе стане дедо, а сега јавно проговори за новата улога што го чека. Имено, неговиот син Кристијан и неговата избраничка Нина чекаат бебе, а пејачот не ја крие среќната вест од јавноста.

Тони Цетински ќе стане дедо! Пејачот ги откри деталите за приновата

Курир - 22.07.2021

Пејачот Тони Цетински наскоро ќе стане дедо за прв пат. Имено, неговиот син Кристијан и неговата избраничка Нина чекаат бебе, а тој не ја крие среќата поради тоа. – Сега официјално се знае дека ќе бидам дедо.

Тони Цетински ќе стане дедо! Пејачот ги откри деталите за приновата

Пулс24 - 22.07.2021

Пејачот Тони Цетински наскоро ќе стане дедо за прв пат. Имено, неговиот син Кристијан и неговата избраничка Нина чекаат бебе, а тој не ја крие среќата поради тоа. – Сега официјално се знае дека ќе бидам дедо.