TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HR експерти од земјата и регионот на годинешната конференција за човечки ресурси

Фактор - 13.03.2018

Македонската асоцијација за човечки ресурси (МАЧР) оваа година ќе ја организира 10тата, јубилејна годишна конференција за човечки ресурси. Темата на која ќе излагаат експертите е „ Од менаџмент со човечки ресурси - до почитување на луѓето“ (From HR ...

HR експерти од земјата и регионот на годинешната конференција за човечки ресурси

Бизнис Вести - 13.03.2018

Македонската асоцијација за човечки ресурси (МАЧР) оваа година ќе ја организира 10тата, јубилејна годишна конференција за човечки ресурси. Темата на која ќе излагаат експертите е „ Од менаџмент со човечки ресурси – до почитување на луѓето“ (From HR ...

HR експерти од земјата и регионот на 10-та јубилејна конференција за човечки ресурси во Скопје

Иновативност - 14.03.2018

Македонската асоцијација за човечки ресурси (МАЧР) оваа година ќе ја организира 10тата, јубилејна годишна конференција за човечки ресурси. Темата на која ќе излагаат експертите е „ Од менаџмент со човечки ресурси – до почитување на луѓето“ (From HR ...

Експерти од регионот на конференција за човекови ресурси во Скопје

+инфо - 14.03.2018

Организаторот најавува присуство на истакнати експерти од оваа област, како и универзитетски професори од Италија, Португалија, Словенија, Унгарија, Грција и Австрија. Македонската асоцијација за човечки ресурси (МАЧР) оваа година ќе ја организира ...