TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕА спортс и ФИФПро му одговорија на Ибрахимовиќ и Рајола

TopSport - 26.11.2020

И покрај изјавата на супер-агентот Мино Рајола дека над 300 познати фудбалери се подготвени да застанат зад Златан Ибрахимовиќ во борбата со ФИФПро и ЕА спортс околу користењето на нивните ликови во видео играта ФИФА 21, борбата за големите пари ...

ЕА спортс и ФИФПро му одговорија на Ибрахимовиќ и Рајола

Макфакс - 26.11.2020

И покрај изјавата на супер-агентот Мино Рајола дека над 300 познати фудбалери се подготвени да застанат зад Златан Ибрахимовиќ во борбата со ФИФПро и ЕА спортс околу користењето на нивните ликови во видео играта ФИФА 21, борбата за големите пари ...

ЕА спортс и ФИФПро му одговорија на Ибрахимовиќ и Рајола

Опсервер - 26.11.2020

И покрај изјавата на супер-агентот Мино Рајола дека над 300 познати фудбалери се подготвени да застанат зад Златан Ибрахимовиќ во борбата со ФИФПро и ЕА спортс околу користењето на нивните ликови во видео играта ФИФА 21, борбата за големите пари ...

ЕА спортс и ФИФПро му одговорија на Ибрахимовиќ и Рајола

Точка - 26.11.2020

И покрај изјавата на супер-агентот Мино Рајола дека над 300 познати фудбалери се подготвени да застанат зад Златан Ибрахимовиќ во борбата со ФИФПро и ЕА спортс околу користењето на нивните ликови во видео играта ФИФА 21, борбата за големите пари ...