TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

1tv - 11.10.2018

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ...

Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Стандард - 11.10.2018

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ...

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Локално - 11.10.2018

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ...

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

А1 On - 11.10.2018

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ...

Мета по вторпат го врати законот за уривање на Националниот театар

Н.Македонија - 11.10.2018

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата сè уште не ...

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Либертас - 11.10.2018

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ...

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Вечер - 11.10.2018

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ...