TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Куќа во Македонија осигурна на 3,2 милиони евра

Канал5 - 16.10.2021

Куќа во Македонија осигурна на 3,2 милиони евра. Ако претрпи штета, го ограбат, му изгори или пак се поплави, жител во Македонија како оштета ќе добие 198 милиони денари. Ова е најголемата сума што може да биде исплатена за штети на недвижен имот на ...

АСО: Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Иновативност - 16.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари (3,2 милиони евра). Станува збор за куќа – недвижен имот сопственост на физичко лице.

Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Пари - 16.10.2021

Најголемата корпоративна полиса издадена во земјава покрива максимална штета до износ од 1,26 милијарди евра. Кај каско осигурувањето возила максимална осигурена сума за покривање штети е 41 милиони евра и договорот за осигурување го има ...

Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

еМагазин - 15.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари (3,2 милиони евра). Станува збор за куќа – недвижен имот сопственост на физичко лице.

Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

24Инфо - 15.10.2021

Најголемата корпоративна полиса издадена во земјава покрива максимална штета до износ од 1,26 милијарди евра. Кај каско осигурувањето возила максимална осигурена сума за покривање штети е 41 милиони евра и договорот за осигурување го има ...

Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Република - 15.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари (3,2 милиони евра). Станува збор за куќа – недвижен имот сопственост на физичко лице.

Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Опсервер - 15.10.2021

Најголемата корпоративна полиса издадена во земјава покрива максимална штета до износ од 1,26 милијарди евра. Кај каско осигурувањето возила максимална осигурена сума за покривање штети е 41 милиони евра и договорот за осигурување го има ...

Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Фактор - 15.10.2021

Најголемата корпоративна полиса издадена во земјава покрива максимална штета до износ од 1,26 милијарди евра. Кај каско осигурувањето возила максимална осигурена сума за покривање штети е 41 милиони евра и договорот за осигурување го има ...

Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Банкарство.мк - 15.10.2021

Најголемата корпоративна полиса издадена во земјава покрива максимална штета до износ од 1,26 милијарди евра. Кај каско осигурувањето возила максимална осигурена сума за покривање штети е 41 милиони евра и договорот за осигурување го има ...

АСО: Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Бизнис Вести - 15.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари (3,2 милиони евра). Станува збор за куќа – недвижен имот сопственост на физичко лице.

АСО: Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот

Канал5 - 15.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари (3,2 милиони евра). Станува збор за куќа – недвижен имот сопственост на физичко лице.

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице е 3,2 милиони евра

МКД - 15.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари односно 3,2 милиони евра. Станува збор за куќа, недвижен имот сопственост на физичко лице.

АСО: 3,2 милиони евра е највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Слободен Печат - 15.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари (3,2 милиони евра). Станува збор за куќа – недвижен имот сопственост на физичко лице.

АСО: Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Независен - 15.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари (3,2 милиони евра). Станува збор за куќа – недвижен имот сопственост на физичко лице.

АСО: Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Денар - 15.10.2021

Најголемата корпоративна полиса издадена во земјава покрива максимална штета до износ од 1,26 милијарди евра. Кај каско осигурувањето возила максимална осигурена сума за покривање штети е 41 милиони евра и договорот за осигурување го има ...

ЕНЕРГЕТСКА КОМПАНИЈА МОЖЕ ДА НАПЛАТИ 1,26 МИЛИЈАРДА ЕВРА ШТЕТА Сопственик на осигурена куќа би добил 3,2 милиони евра

+инфо - 15.10.2021

Асоцијацијата за супервизија на осигурувањето ги објави податоците за платени покритија за штети. Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 3,2 милиони евра.

Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

Вечер Прес - 15.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари (3,2 милиони евра). Станува збор за куќа – недвижен имот сопственост на физичко лице.

Си ја осигурал куќата на 3,2 милиони евра, а 1,26 милијарди евра е полисата за штета на македонска енергетска ...

ММС - 15.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари (3,2 милиони евра). Станува збор за куќа – недвижен имот сопственост на физичко лице.

АСО: Семеен дом осигуран со 3,2 милиони евра, највисоката осигурена сума за имот на физичко лице

MakPress - 15.10.2021

Најголемиот износ што може да биде исплатен за штети на осигуран имот на физичко лице изнесува 198 милиони денари (3,2 милиони евра). Станува збор за куќа – недвижен имот сопственост на физичко лице.

Куќа во Македонија осигурена на 3,2 милиони евра, имот на енергетска компанија осигурен на 1,26 милијарди евра- кои се ...

Телма - 15.10.2021

Доколку куќата му изгори, се поплави, биде ограбена или оштетена- жител на Македонија како осигурување ќе добие 3,2 милиони евра, објави Агенцијата за супервизија на осигурување (АСО). Станува збор за најголемиот износ што може да биде исплатен за ...