TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Барајќи го младоженецот со пожарното возило, полицијата нашла коцкарски апарат во пожарната

Сакам да кажам - 07.12.2017

Радовишката противпожарна единица во своите простории чувала коцкарски апарат кој што функционирал на пари и жетони, а најверојатно бил користен од пожарникарите во слободно време. Апаратот со натпис „Меџик мулти енерџи гејм“ го пронашла радовишката ...

Откриен коцкарски автомат во противпожарната единица во Радовиш

Слободен Печат - 07.12.2017

За време на истрагата со случајот кога пожарникар од Радовиш отиде по невеста со противпожарно возило, откриен е и коцкарски апарат во просториите на противпожарната единица. Во септември, вработениот во противпожарната Александар Кулашник отиде по ...

Командир на пожарната во Радовиш организирал комар во службените простории

Сител - 07.12.2017

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Радовиш поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во Територијална противпожарна единица Радовиш, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „комар“.

Во пожарната во Радовиш командирот организирал игри на среќа...

Н.Македонија - 07.12.2017

Во пожарната во Радовиш командирот организирал игри на среќа Полицијата поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во радовишката Територијална противпожарна единица (ТППЕ), поради постоење основи на сомнение за сторено ...

Командирот организирал комар во пожарната во Радовиш

+инфо - 07.12.2017

Во една од службените простории имало апарат за забавни игри со натпис, кој што се става во погон со пари, жетони или на друг начин. Полицијата поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во радовишката Територијална ...

Во пожарната во Радовиш командирот организирал игри на среќа

Слободен Печат - 07.12.2017

Полицијата поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во радовишката Територијална противпожарна единица (ТППЕ), поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „комар“. Според пријавата, Г.К.

Во пожарната во Радовиш командирот организирал игри на среќа

Либертас - 07.12.2017

Полицијата поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во радовишката Територијална противпожарна единица (ТППЕ), поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „комар“. Според пријавата, Г.К.

Во пожарната во Радовиш командирот организирал игри на среќа

ТВ21 - 07.12.2017

Полицијата поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во радовишката Територијална противпожарна единица (ТППЕ), поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „комар“. Според пријавата, Г.К.

Командир на противпожарна во Радовиш организирал комар на работа

Press24 - 07.12.2017

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Радовиш поднесе кривична пријава против 47-годишниот Г.К. од Радовиш, командир на вод во Територијална противпожарна единица Радовиш, кој во една од просториите неовластено организирал игри на среќа ...

Пријава за комар на командир на противпожарна единица

МКД - 07.12.2017

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Радовиш поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во Територијална противпожарна единица Радовиш, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело комар.

Во пожарната во Радовиш командирот организирал комар

Скопје24 - 07.12.2017

Полицијата поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во радовишката Територијална противпожарна единица (ТППЕ), поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „комар“. Според пријавата, Г.К.

Во пожарната во Радовиш командирот организирал игри на среќа

А1 On - 07.12.2017

Полицијата поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во радовишката Територијална противпожарна единица (ТППЕ), поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „комар“. Според пријавата, Г.К.

Во пожарната во Радовиш командирот организирал игри на среќа

Локално - 07.12.2017

Полицијата поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во радовишката Територијална противпожарна единица (ТППЕ), поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „комар“. Според пријавата, Г.К.

Пожарникар од Радовиш организирал игри на среќа во службена просторија

Фокус - 07.12.2017

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Радовиш поднесе кривична пријава против 47-годишниот Г.К. од Радовиш, командир на вод во Територијална противпожарна единица Радовиш, поради сомнение дека сторил кривично дело – комар.

Пожарникар од Радовиш организирал коцкање во службена просторија

Вечер - 07.12.2017

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Радовиш поднесе кривична пријава против 47-годишниот Г.К. од Радовиш, командир на вод во Територијална противпожарна единица Радовиш, поради сомнение дека сторил кривично дело – комар.

Го барале младоженецот со пожарникарско возило во Радовиш - полицијата фати комар во пожарната

Press24 - 08.12.2017

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Радовиш поднесе кривична пријава против 47-годишниот Г.К. од Радовиш, командир на вод во Територијална противпожарна единица Радовиш, кој во една од просториите неовластено организирал игри на среќа ...

Несекојдневен случај: Пожарникар ја „претворил“ Противпожарната станица во Радовиш во казино

еМагазин - 07.12.2017

Полицијата поднесе кривична пријава против Г.К. (47) од Радовиш, командир на вод во радовишката Територијална противпожарна единица (ТППЕ), поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „комар“. Според пријавата, Г.К.