TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дожд од награди за Alfa Romeo: “Best Sports and Performance Car” и “Нов автомобил на годината 2018”, дел од наградите и ...

Точка - 14.02.2018

Италијанскиот производител Алфа Ромео со моделите Stelvio и Giulia ги освои најпрестижните награди во автомобилската индустријата. Возилата на Alfa Romeo се наменети за клиентите кои кои го надминуваат концептот на ‘корисно средство за превоз’ за да ...

FCA ќе обновува стари модели од Fiat, Alfa Romeo, Lancia и Abarth

Авто Плус - 13.02.2018

Fiat Chrysler Automobiles ја започна својата нова програма за обновување на ретро автомобили Таа го носи името Reloaded by Creators и цели да ги врати во живот некои од најзначајните модели на Fiat, Alfa Romeo, Lancia и Abarth од минатото.

Дожд од награди за „алфа ромео“

+инфо - 14.02.2018

Оставајќи ги конкурентите зад себе, првиот SUV на Alfa Romeo, моделот Stelvio ја освои една од најпрестижните награди „Нов автомобил на годината 2018. „Best Sports and Performance Car” и „Нов автомобил на годината 2018”, дел од наградите и ...

„Best Sports and Performance Car“ и „Нов автомобил на годината 2018”, дел од наградите и признанијата за Stelvio и ...

еМагазин - 14.02.2018

Италијанскиот производител Алфа Ромео со моделите Stelvio и Giulia ги освои најпрестижните награди во автомобилската индустријата. Возилата на Alfa Romeo се наменети за клиентите кои кои го надминуваат концептот на ‘корисно средство за превоз’ за да ...

Голем број награди за „Алфа Ромео“...

Н.Македонија - 14.02.2018

Голем број награди за „Алфа Ромео“ Италијанскиот производител „Алфа Ромео“ со моделите Stelvio и Giulia ги освои најпрестижните награди во автомобилската индустријата. Возилата на „Алфа Ромео“ се наменети за клиентите кои кои го надминуваат ...

Дожд од награди за Alfa Romeo

Фактор - 14.02.2018

Италијанскиот производител Алфа Ромео со моделите Stelvio и Giulia ги освои најпрестижните награди во автомобилската индустријата. Возилата на Alfa Romeo се наменети за клиентите кои кои го надминуваат концептот на ‘корисно средство за превоз’ за да ...

Дожд од награди за Alfa Romeo

Оff.net - 15.02.2018

“Best Sports and Performance Car” и “Нов автомобил на годината 2018”, дел од наградите и признанијата за Stelvio и Giulia Италијанскиот производител Алфа Ромео со моделите Stelvio и Giulia ги освои најпрестижните награди во автомобилската ...