TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брентон Тарант не случајно два пати ја посетил Турција, имал план

Фактор - 25.03.2019

Властите во Турција информираат дека е можно Брентон Тарант, напаѓачот од Нов Зеланд да дошол во земјата за да изврши терористичка или самоубиствена операција. Тој ја посетил Турција двапати во 2016 година.

Ѓул - Посетата на Брентон на Турција била повеќе од туристичка

Р.С.Европа - 25.03.2019

Посетата на Турција од страна на осомничениот за терористичкиот напад врз две џамии во Нов Зеланд, била повеќе од туристичка, изјави денеска турскиот министер за правда Абдулхамит Ѓул, јави агенцијата Анадолија.

Ѓул: Посетата на терористот од Нов Зеланд на Турција била повеќе од туристичка

24Инфо - 25.03.2019

Турскиот министер за правда Абдулхамит Ѓул истакна дека посетата на Турција на терористот, кој изврши напад врз две џамии во Нов Зеланд, била повеќе од туристичко патување, јави агенцијата Анадолија.

Ѓул: Посетата на терористот од Нов Зеланд на Турција била повеќе од туристичка

+инфо - 25.03.2019

Турскиот министер за правда Абдулхамит Ѓул истакна дека посетата на Турција на терористот, кој изврши напад врз две џамии во Нов Зеланд, била повеќе од туристичко патување, јави агенцијата Анадолија.

Ѓул: Посетата на терористот од Нов Зеланд на Турција била повеќе од туристичка

MTM - 25.03.2019

Турскиот министер за правда Абдулхамит Ѓул истакна дека посетата на Турција на терористот, кој изврши напад врз две џамии во Нов Зеланд, била повеќе од туристичко патување, јави агенцијата Анадолија.

Ѓул: Посетата на терористот од Нов Зеланд на Турција била повеќе од туристичка

MakPress - 25.03.2019

Турскиот министер за правда Абдулхамит Ѓул истакна дека посетата на Турција на терористот, кој изврши напад врз две џамии во Нов Зеланд, била повеќе од туристичко патување, јави агенцијата Анадолија.

Ѓул: Посетата на терористот од Нов Зеланд на Турција била повеќе од туристичка

1tv - 25.03.2019

Турскиот министер за правда Абдулхамит Ѓул истакна дека посетата на Турција на терористот, кој изврши напад врз две џамии во Нов Зеланд, била повеќе од туристичко патување, јави агенцијата Анадолија.

Ѓул: Посетата на терористот од Нов Зеланд на Турција била повеќе од туристичка

А1 On - 25.03.2019

Турскиот министер за правда Абдулхамит Ѓул истакна дека посетата на Турција на терористот, кој изврши напад врз две џамии во Нов Зеланд, била повеќе од туристичко патување, јави агенцијата Анадолија.

Ѓул: Посетата на терористот од Нов Зеланд на Турција била повеќе од туристичка

Опсервер - 25.03.2019

Турскиот министер за правда Абдулхамит Ѓул истакна дека посетата на Турција на терористот, кој изврши напад врз две џамии во Нов Зеланд, била повеќе од туристичко патување, јави агенцијата Анадолија.