TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Глетката е застрашувачка:Норвежанец го урна Гинисовиот рекорд во „смртоносен скок“/видео

Вечер Прес - 05.12.2023

Многу необични, неверојатни и навистина бизарни светски рекорди веќе се објавени во Гинисовата книга на рекорди. Норвежанецот Кен Сторнс постави уште еден таков Гинисов рекорд во таканаречениот „смртоносен скок“, а видеото од неговото достигнување ...

ВИДЕО | Норвежанец го собори светскиот рекорд во опасен скок, сцената е застрашувачка

Во Центар - 05.12.2023

Норвежанецoт Кен Сторнс го собори Гинисовиот рекорд во таканаречениот „смртоносен скок“, а видеото од својот подвиг го сподели со повеќе од 600 илјади следбеници на Инстаграм. Кен го собори светскиот рекорд за највисок фатален скок, скокајќи во ...

[ВИДЕО] Норвежанец го собори светскиот рекорд во опасен скок, глетката е застрашувачка

Точка - 05.12.2023

Норвежанецот Кен Сторнс го собори Гинисовиот светски рекорд во таканаречениот „смртоносен скок“, а видеото од својот подвиг го споделил со своите 600.000 следбеници на Инстаграм. Кен го соборил светскиот рекорд за највисок смртоносен скок, скокајќи ...

ВИДЕО | Норвежанец го собори светскиот рекорд во „смртоносен скок“: Сцената е застрашувачка

Слободен Печат - 05.12.2023

Норвежанецот Кен Сторнс го собори Гинисовиот рекорд во таканаречениот „смртоносен скок“ , а видеото од својот подвиг го сподели со повеќе од 600 илјади следбеници на Инстаграм. Кен го собори светскиот рекорд за највисок „смртоносен скок“, скокајќи ...

Норвежанец собори светски рекорд во смртоносен скок, глетката е застрашувачка (ВИДЕО)

Канал5 - 06.12.2023

Норвежанецот Кен Сторнс го собори Гинисовиот рекорд во таканаречениот „смртоносен скок“, а видеото од својот подвиг го сподели со повеќе од 600 илјади следбеници на Инстаграм. Кен го собори светскиот рекорд за највисок смртоносен скок, скокајќи во ...