TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Герапетритис: Договорот од Преспа не предвидува еднострано менување или поништување

ТВ21 - 26.05.2024

Договорот од Преспа ќе го почитуваме и ќе се грижиме за негово верно почитување, не само затоа што државата има континуитет, туку и затоа што е очигледно дека е ратификуван договор и не постои можност да го измениме еднострано, па она што мораме да ...

Герапетритис: Договорот од Преспа не предвидува еднострано менување или поништување

Слободен Печат - 26.05.2024

Договорот од Преспа ќе го почитуваме и ќе се грижиме за негово верно почитување, не само затоа што државата има континуитет, туку и затоа што е очигледно дека е ратификуван договор и не постои можност да го измениме еднострано, па она што мораме да ...

Герапетритис: Договорот од Преспа не предвидува еднострано менување или поништување

Локално - 26.05.2024

Договорот од Преспа ќе го почитуваме и ќе се грижиме за негово верно почитување, не само затоа што државата има континуитет, туку и затоа што е очигледно дека е ратификуван договор и не постои можност да го измениме еднострано, па она што мораме да ...

Герапетритис: Договорот од Преспа не предвидува еднострано менување или поништување

Press24 - 26.05.2024

Договорот од Преспа ќе го почитуваме и ќе се грижиме за негово верно почитување, не само затоа што државата има континуитет, туку и затоа што е очигледно дека е ратификуван договор и не постои можност да го измениме еднострано, па она што мораме да ...

Герапетритис: Договорот од Преспа не предвидува еднострано менување или поништување

Канал5 - 26.05.2024

Герапетритис посочи дека Грција го следи почитувањето на Договорот од Преспа, но и истакна дека во самиот текст не е предвидено ниту еднострано да се смени, ниту да се поништи, објаснувајќи ги главните карактеристики на Договорот.

Герапетритис: Договорот од Преспа не предвидува еднострано менување или поништување

Бриф - 26.05.2024

Договорот од Преспа ќе го почитуваме и ќе се грижиме за негово верно почитување, не само затоа што државата има континуитет, туку и затоа што е очигледно дека е ратификуван договор и не постои можност да го измениме еднострано, па она што мораме да ...

Герапетритис: Договорот од Преспа не предвидува еднострано менување или поништување

Телма - 26.05.2024

Договорот од Преспа ќе го почитуваме и ќе се грижиме за негово верно почитување, не само затоа што државата има континуитет, туку и затоа што е очигледно дека е ратификуван договор и не постои можност да го измениме еднострано, па она што мораме да ...

Герапетритис: Договорот од Преспа не предвидува еднострано менување или поништување

Н.Македонија - 26.05.2024

Договорот од Преспа ќе го почитуваме и ќе се грижиме за негово верно почитување, не само затоа што државата има континуитет, туку и затоа што е очигледно дека е ратификуван договор и не постои можност да го измениме еднострано, па она што мораме да ...

Герапетритис: Договорот од Преспа не предвидува еднострано менување или поништување

CivilMedia - 26.05.2024

Договорот од Преспа ќе го почитуваме и ќе се грижиме за негово верно почитување, не само затоа што државата има континуитет, туку и затоа што е очигледно дека е ратификуван договор и не постои можност да го измениме еднострано, па она што мораме да ...