TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на монографијата „Лазо Јанчев – живот посветен на шахот“ од Мичо Јанчев

Опсервер - 31.01.2023

Во кино-салата на училиштето „Јахја Кемал“ во Скопје денеска во 18 часот ќе биде промовирана монографијата „Лазо Јанчев – живот посветен на шахот“ од Мичо Јанчев. За значењето на ова ретко издание ќе говорат Ана Дудановска, познатиот спортски ...

Промоција на монографијата „Лазо Јанчев - живот посветен на шахот“

МКД - 31.01.2023

Во кино-салата на училиштето „Јахја Кемал“ во Скопје, денес (вторник) во 18 часот ќе се одржи промоција на монографијата „Лазо Јанчев - живот посветен на шахот“ од Мичо Јанчев. За значењето на ова ретко издание ќе говорат Ана Дудановска, познатиот ...