TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски од Прилеп: Нова ера со нови проекти...

Н.Македонија - 06.10.2017

Груевски од Прилеп: Нова ера со нови проекти Ние зборуваме за тоа што ќе создадеме. Ние имаме проекти за Македонија. Имаме визија и решенија за Македoнија. Ние ја нудиме новата ера, новото утро.

Груевски: Ние имаме визија за Македонија

Фокус - 06.10.2017

Ние зборуваме за тоа што ќе создадеме, ние имаме проекти за Македонија, ние имаме визија за Македонија, порача Никола Груевски од вечерашниот митинг во Крушево. -Новата ера на 150 илјади нови работни места, односно пад на невработеноста под 10%.

Груевски од Крушево: Економијата оди надолу, штетните економски политики водат кон сериозни ризици и далекусежни ...

А1 On - 06.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски од вечерашниот предизборен митинг во Куршево ја најави т.н. нова ера која, како што рече, предвидува многу нови проекти и за жителите на оваа Општина.

Груевски: Тие продаваат ветер и магла, ВМРО-ДПМНЕ има способност, вештина и визија

Курир - 06.10.2017

Ова денеска од митингот во Крушево го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, додавајќи дека главна преокупација на Владата не им е економијата, туку како може да злоупотребат некоја функција и бенефиција.

ГРУЕВСКИ ОД КРУШЕВО: Македонија влезе во рецесија

Телевизија Нова - 06.10.2017

Економијата оди надолу. Многу сериозно истакнувам и така сакам да бидам сфатен дека овие штетни економски политики водат кон сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна на денешниот митинг во Крушево ...

Груевски од Крушево: Рекетот се врати по улиците, криминалот царува

+инфо - 06.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ ја обвини Владата дека води штетни економски политики. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски од вечерашниот предизборен митинг во Куршево ја најави т.н. нова ера која, како што рече, предвидува многу нови проекти и за жителите ...

Груевски: Тие продаваат ветер и магла – ние нудиме способност, вештина и визија

Република - 06.10.2017

Склучија штетен договор со Бугарија без да го прашат народот. Еве сега на овие избори треба народот да одлучи дали Илинденското востание е бугарско или e македонско, дали Гоце Делчев и Никола Карев се македонци или бугари.

Груевски: Македонија влезе во рецесија

Сител - 06.10.2017

Економијата оди надолу. Многу сериозно истакнувам и така сакам да бидам сфатен дека овие штетни економски политики водат кон сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна на денешниот митинг во Крушево ...

Груевски: Демонстрација на сила е инструмент на политичка борба на СДСМ

А1 On - 05.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг во Кисела Вода порача дека наскоро ќе почне новата ера и новата визија за Македонија. – Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија.

Груевски: На 15 октомври со пенкало во рака за победа на демократијата

Фокус - 05.10.2017

Почнува нова визија и нова стратегија со која во наредната декада ќе бидат отворени 150 илјади нови работни места, невработеноста ќе се сведе под десет проценти, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, на вечерашниот митинг во Кисела Вода.

Груевски: Во новата ера ќе има два ипол пати повеќе пари за трошење отколку сега за сите

Курир - 05.10.2017

Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на големиот митинг во општина Кисела Вода. -Такви луѓе, таква партија, таков економски тим, дополнително и зајакнат и освежен, ќе знае и да го зголеми приходот за два ипол пати по глава на жител, ...

Груевски од Крушево: Владата води штетни економски политики...

Н.Македонија - 06.10.2017

Груевски од Крушево: Владата води штетни економски политики Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски од вечерашниот предизборен митинг во Куршево ја најави т.н. нова ера која, како што рече, предвидува многу нови проекти и за жителите на оваа Општина.

Груевски: Народот ќе одлучи дали Илинденското востание е бугарско , дали Гоце Делчев и Никола Карев се Македонци или ...

Телевизија Нова - 06.10.2017

Склучија штетен договор со Бугарија без да го прашат народот. Еве сега на овие избори треба народот да одлучи дали Илинденското востание е бугарско или e македонско, дали Гоце Делчев и Никола Карев се македонци или бугари.

Груевски: Македонија влезе во рецесија

Поглед - 06.10.2017

Економијата оди надолу. Многу сериозно истакнувам и така сакам да бидам сфатен дека овие штетни економски политики водат кон сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна на денешниот митинг во Крушево ...

Груевски: Новата ера - нова визија за Македонија...

Н.Македонија - 05.10.2017

Груевски: Новата ера - нова визија за Македонија Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг во Кисела Вода порача дека наскоро ќе почне новата ера и новата визија за Македонија. - Новата ера почнува.

Македонија од нето-увозник во новата ера ќе стане нето-извозник на електрична енергија

Република - 05.10.2017

Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија. Нова визија и нова стратегија со која во наредната декада ќе бидат отворени 150 илјади нови работни места, невработеноста ќе се сведе под 10 проценти.

ЛИ2017/ Груевски од Крушево: Во новата ера нема да има неасфалтирана и неосветлена улица

Либертас - 06.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски од вечерашниот предизборен митинг во Куршево ја најави т.н. нова ера која, како што рече, предвидува многу нови проекти и за жителите на оваа Општина.

Груевски: Тие продаваат ветер и магла, ВМРО-ДПМНЕ има способност, вештина и визија

Сител - 06.10.2017

Склучија штетен договор со Бугарија без да го прашат народот. Еве сега на овие избори треба народот да одлучи дали Илинденското востание е бугарско или e македонско, дали Гоце Делчев и Никола Карев се македонци или бугари.

Груевски: Македонија влезе во рецесија

Стандард - 06.10.2017

Економијата оди надолу а штетните економски политики водат кон сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна на денешниот митинг во Крушево лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Груевски: Новата ера – нова визија за Македонија

Стандард - 05.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг во Кисела Вода порача дека наскоро ќе почне новата ера и новата визија за Македонија. – Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија.

Груевски: Во новата ера ќе има два ипол пати повеќе пари за трошење отколку сега за сите

Телевизија Нова - 05.10.2017

Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија. Нова визија и нова стратегија со која во наредната декада ќе бидат отворени 150 илјади нови работни места, невработеноста ќе се сведе под 10 проценти.

Груевски во Крушево: Се вратија рекетот и несигурноста

Макфакс - 06.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, од вечерашниот предизборен митинг во Куршево ја најави т.н. нова ера која, како што рече, предвидува многу нови проекти и за жителите на оваа Општина.

Груевски: Во НОВАТА ЕРА помала невработеност, повисоки плати, поквалитетно образование, подобри болници…

Курир - 06.10.2017

-Денес ќе соопштам што е причината за ова економско фијаско кое ни го приредува неспособниот тим на противникот. Расходите за капитални инвестиции се преполовени. Во првите 5 месеци од оваа година и тоа во многу полоша ситуација и во период кога ...

Груевски: Демонстрација на сила е инструмент на политичка борба на СДСМ

Локално - 05.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг во Кисела Вода порача дека наскоро ќе почне новата ера и новата визија за Македонија. – Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија.

Груевски од Крушево: Економијата оди надолу, штетните економски политики водат кон сериозни ризици и далекусежни ...

Локално - 06.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски од вечерашниот предизборен митинг во Куршево ја најави т.н. нова ера која, како што рече, предвидува многу нови проекти и за жителите на оваа Општина.

Груевски: Во НОВАТА ЕРА помала невработеност, повисоки плати, поквалитетно образование, подобри болници…

Република - 06.10.2017

Економијата оди надолу. Многу сериозно истакнувам и така сакам да бидам сфатен дека овие штетни економски политики водат кон сериозни сериозни, кон многу сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна ...

Груевски: Новата ера - нова визија за Македонија

+инфо - 05.10.2017

Најави оти новата ера значи и многу повеќе вложувања во екологијата, животната средина, но ќе значи и многу нови капацитети во енергетиката. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг во Кисела Вода порача дека наскоро ќе почне ...

Груевски во Крушево: Се вратија рекетот и несигурноста

Точка - 06.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, од вечерашниот предизборен митинг во Куршево ја најави т.н. нова ера, која, како што рече, предвидува многу нови проекти и за жителите на оваа општина.

Груевски: Во НОВАТА ЕРА помала невработеност, повисоки плати, поквалитетно образование, подобри болници

Пулс24 - 07.10.2017

Економијата оди надолу. Многу сериозно истакнувам и така сакам да бидам сфатен дека овие штетни економски политики водат кон сериозни сериозни, кон многу сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна ...

Груевски: Новата ера - нова визија за Македонија

Вечер - 05.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг во Кисела Вода порача дека наскоро ќе почне новата ера и новата визија за Македонија. - Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија.

Се вратија рекетот и несигурноста, вели Груевски

Sky - 07.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, од вечерашниот предизборен митинг во Куршево ја најави т.н. нова ера, која, како што рече, предвидува многу нови проекти и за жителите на оваа општина.

Груевски: Новата ера - нова визија за Македонија

Сител - 05.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг во Кисела Вода порача дека наскоро ќе почне новата ера и новата визија за Македонија. - Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија.

Груевски: Пензионерите ќе испратат порака дали се за пензии кои се намалуваат или за редовно покачување кое ние го ...

Телевизија Нова - 07.10.2017

На овие избори ќе гласате за тоа дали извозот ќе продолжи да паѓа, или економијата да оди напред како што беше во наше време, за тоа дали капиталните инвестиции кои ги преполовија од 25 милиони евра месечно на 14 милиони евра месечно ќе продолжат да ...

Груевски во Кисела Вода: Изборните правила се кршат со демонстрација на сила и насилство

Макфакс - 05.10.2017

„Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија. Нова визија и нова стратегија со која во наредната декада ќе бидат отворени 150 илјади нови работни места, невработеноста ќе се сведе под десет проценти.

Груевски: Пензионерите ќе кажат дали се за намалување или за зголемување на пензиите

Република - 07.10.2017

На овие избори ќе гласате за тоа дали извозот ќе продолжи да паѓа, или економијата да оди напред како што беше во наше време, за тоа дали капиталните инвестиции кои ги преполовија од 25 милиони евра месечно на 14 милиони евра месечно ќе продолжат да ...

Груевски во Кисела Вода: Изборните правила се кршат со демонстрација на сила и насилство

Точка - 05.10.2017

„Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија. Нова визија и нова стратегија со која во наредната деценија ќе бидат отворени 150 илјади нови работни места, невработеноста ќе се сведе под 10 проценти.

ЛИ2017/ Груевски: Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија

Либертас - 05.10.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг во Кисела Вода порача дека наскоро ќе почне новата ера и новата визија за Македонија. – Новата ера почнува. Нова ера, ново утро, нова визија за Македонија.