TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Едногласна порака од конференцијата за здравство на АмЧам: “Квалитетното здравство е инвестиција во човечкиот капитал”

4NEWS - 25.11.2022

Во организација на Американската Стопанска Комора во Северна Македонија (АмЧам), денеска во Скопје се одржа конференцијата за здравство насловена како “Подобрување на пристапот до лекови за сите”, на која учество зедоа видни домашни и меѓународни ...

Конференција „Подобрување на пристапот до лекови за сите”: Непречениот пристап до лекови – фундаментално човеково право

MakPress - 25.11.2022

Процентот за здравствено осигурување со години наназад е намален и споредено со соседните земји е многу поголем, иако платите во овие држави се повисоки од оние кај нас, со што во овој дел ние се наоѓаме на дното, истакна заменик министерот за ...

Денеска во Скопје ќе се одржи конференцијата “Подобрување на пристапот до лекови за сите”

Бизнис Вести - 25.11.2022

Денеска во Скопје ќе се одржи конференција за здравство насловена како “Подобрување на пристапот до лекови за сите”, во организација на Американската Стопанска Комора во Северна Македонија (АмЧам), по инцијатива на Комитетот за здравствена заштита ...

„Подобрување на пристапот до лекови за сите” – конференција во организација на АмЧам

Zoom - 25.11.2022

„Подобрување на пристапот до лекови за сите” е насловена онлајн-конференцијата што денеска ја организира Американската стопанска комора во Северна Македонија (АмЧам), на иницијатива на нејзиниот Комитет за здравствена заштита.

Денеска во Скопје ќе се одржи конференцијата „Подобрување на пристапот до лекови за сите”

Слободен Печат - 25.11.2022

Денеска во Скопје ќе се одржи конференција за здравство насловена како „Подобрување на пристапот до лекови за сите “, во организација на Американската Стопанска Комора во Северна Македонија (АмЧам), по инцијатива на Комитетот за здравствена заштита ...

Конференција „Подобрување на пристапот до лекови за сите”: Непречениот пристап до лекови – фундаментално човеково право

Опсервер - 25.11.2022

Процентот за здравствено осигурување со години наназад е намален и споредено со соседните земји е многу поголем, иако платите во овие држави се повисоки од оние кај нас, со што во овој дел ние се наоѓаме на дното, истакна заменик министерот за ...

Пристапот до лекови во земјава не е еднаков за сите, што особено дојде до израз по пандемијата со Ковид-19

Република - 25.11.2022

Конференција „Подобрување на пристапот до лекови за сите”: Непречениот пристап до лекови – фундаментално човеково право Процентот за здравствено осигурување со години наназад е намален и споредено со соседните земји е многу поголем, иако платите во ...

Пристапот до лекови во земјава не е еднаков за сите, што особено дојде до израз по пандемијата со Ковид-19

Zoom - 25.11.2022

Конференција „Подобрување на пристапот до лекови за сите”: Непречениот пристап до лекови – фундаментално човеково право Процентот за здравствено осигурување со години наназад е намален и споредено со соседните земји е многу поголем, иако платите во ...

Непречениот пристап до лекови е фундаментално човеково право

МКД - 25.11.2022

Процентот за здравствено осигурување со години наназад е намален и споредено со соседните земји е многу поголем, иако платите во овие држави се повисоки од оние кај нас, со што во овој дел ние се наоѓаме на дното, истакна заменик министерот за ...

Конференција „Подобрување на пристапот до лекови за сите”: Непречениот пристап до лекови – фундаментално човеково право

Бриф - 25.11.2022

Процентот за здравствено осигурување со години наназад е намален и споредено со соседните земји е многу поголем, иако платите во овие држави се повисоки од оние кај нас, со што во овој дел ние се наоѓаме на дното, истакна заменик министерот за ...

Едногласна порака од конференцијата за здравство на АмЧам: “Квалитетното здравство е инвестиција во човечкиот капитал”

Фактор - 25.11.2022

Во организација на Американската Стопанска Комора во Северна Македонија (АмЧам), денеска во Скопје се одржа конференцијата за здравство насловена како “ Подобрување на пристапот до лекови за сите” ,на која учество зедоа видни домашни и меѓународни ...

Едногласна порака од конференцијата за здравство на АмЧам: “Квалитетното здравство е инвестиција во човечкиот капитал”

Опсервер - 25.11.2022

Во организација на Американската Стопанска Комора во Северна Македонија (АмЧам), денеска во Скопје се одржа конференцијата за здравство насловена како “ Подобрување на пристапот до лекови за сите” , на која учество зедоа видни домашни и меѓународни ...

Рендевски: Непречениот пристап до лекови – фундаментално човеково право

Канал5 - 25.11.2022

Процентот за здравствено осигурување со години наназад е намален и споредено со соседните земји е многу поголем, иако платите во овие држави се повисоки од оние кај нас. Процентот за здравствено осигурување со години наназад е намален и споредено со ...

ЕДНОГЛАСНА ПОРАКА ОД КОНФЕРЕНЦИЈАТА НА АМЧАМ Квалитетното здравство е инвестиција во човечкиот капитал

+инфо - 25.11.2022

Во организација на Американската стопанска комора во Северна Македонија ( АмЧам), денеска во Скопје се одржа конференцијата за здравство насловена „Подобрување на пристапот до лекови за сите“, на која учествува видни домашни и меѓународни експерти ...

Едногласна порака од конференцијата за здравство на АмЧам: “Квалитетното здравство е инвестиција во човечкиот капитал”

Centar - 25.11.2022

Во организација на Американската Стопанска Комора во Северна Македонија (АмЧам), денеска во Скопје се одржа конференцијата за здравство насловена како “ Подобрување на пристапот до лекови за сите” , на која учество зедоа видни домашни и меѓународни ...

Конференција „Подобрување на пристапот до лекови за сите”: Непречениот пристап до лекови – фундаментално човеково право

Н.Македонија - 25.11.2022

Процентот за здравствено осигурување со години наназад е намален и споредено со соседните земји е многу поголем, иако платите во овие држави се повисоки од оние кај нас, со што во овој дел ние се наоѓаме на дното, истакна заменик министерот за ...

Конференција за здравство на АмЧам: „Квалитетното здравство е инвестиција во човечкиот капитал“

Локално - 25.11.2022

Во организација на Американската Стопанска Комора во Северна Македонија (АмЧам), денеска во Скопје се одржа конференцијата за здравство насловена како “Подобрување на пристапот до лекови за сите”, на која учество зедоа видни домашни и меѓународни ...

Едногласна порака од конференцијата за здравство на АмЧам: “Квалитетното здравство е инвестиција во човечкиот капитал”

Бизнис Вести - 25.11.2022

Во организација на Американската Стопанска Комора во Северна Македонија (АмЧам), денеска во Скопје се одржа конференцијата за здравство насловена како “ Подобрување на пристапот до лекови за сите” ,на која учество зедоа видни домашни и меѓународни ...

Квалитетното здравство е инвестиција во човечкиот капитал

Слободен Печат - 25.11.2022

Во организација на Американската Стопанска Комора во Северна Македонија (АмЧам), денеска во Скопје се одржа конференцијата за здравство насловена како „ Подобрување на пристапот до лекови за сите“ , на која учество зедоа видни домашни и меѓународни ...