TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавена е „Можеби заминуваме“ на чешкиот писател Јан Балабан

+инфо - 14.02.2018

Јан Балабан е еден од најпознатите чешки книжевни творци, не само на својата средна генерација, туку воопшто во современата чешка литература. Друштвото за издавачка дејност „Македоника литера“ од Скопје деновиве ја објави книгата со раскази „Можеби ...

Објавена книгата „Можеби заминуваме“ од чешкиот писател Јан Балабан

Макфакс - 14.02.2018

Друштвото за издавачка дејност „Македоника литера“ од Скопје деновиве ја објави книгата со раскази „Можеби заминуваме“ на чешкиот писател Јан Балабан, во превод од чешки јазик на Донка Роус.

„Македоника литера“ ја објави „Можеби заминуваме“ од Јан Балабан

Република - 14.02.2018

Друштвото за издавачка дејност „Македоника литера“ од Скопје деновиве ја објави книгата со раскази „Можеби заминуваме“ на чешкиот писател Јан Балабан, во превод од чешки јазик на Донка Роус.

„Македоника литера“ ја објави книгата „Можеби заминуваме“ од чешкиот писател Јан Балабан

МКД - 14.02.2018

Друштвото за издавачка дејност „Македоника литера“ од Скопје деновиве ја објави книгата со раскази „Можеби заминуваме“ на чешкиот писател Јан Балабан, во превод од чешки јазик на Донка Роус.

„Можеби заминуваме“ од Јан Балабан на македонски...

Н.Македонија - 15.02.2018

„Можеби заминуваме“ од Јан Балабан на македонски Друштвото за издавачка дејност „Македоника литера“ деновиве ја објави книгата со раскази „Можеби заминуваме“ на чешкиот писател Јан Балабан, во превод од чешки јазик на Донка Роус.