TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градинките во Карпош овој септември нема да работат во две смени

Нова ТВ - 30.08.2017

Поради немање на соодветни услови и капацитети, градинките во Карпош овој септември нема да бидат во можност да работат во две смени, информираат од Општината. – Не ни е јасно како замислувате да работи втора смена до 21:30 часот, затоа што секој ...

Јакимовски: Градинките во Карпош овој септември нема да работат во две смени

Фокус - 30.08.2017

Градинките во Карпош овој септември нема да бидат во можност да работат во две сменипоради немањето соодветни услови и капацитети, информираат од Општината. – Не ни е јасно како замислувате да работи втора смена до 21:30 часот, затоа што секој што ...

Јакимовски до Царовска: Градинките во Карпош не можат да работат во две смени

Либертас - 31.08.2017

Градинките во Карпош овој септември нема да бидат во можност да работат во две сменипоради немањето соодветни услови и капацитети, информираат од општина Карпош во дописот од градоначалникот Стевчо Јакимовски до министерката за труд и социјала, Мила ...