TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје бара решение за проблемот со паркирање кај Универзална сала

+инфо - 12.02.2018

Деновиве беа поставени столпчиња на аголот на крстосницата на Партизанска со Рузвелтова и во должина од дваесетина метри кон Универзална. „Ве молиме не паркирајте бидејќи ќе се поставуваат столпчиња по цела должина на тротоарот, во спротивно пајак ...

Град Скопје започна акција за поставување на заштитни столпчиња на улицата „Франклин Рузвелт“

Скопје инфо - 12.02.2018

Град Скопје известува дека на барање на граѓаните денеска започнува да поставува заштитни столпчиња на улицата „Франклин Рузвелт“. Во наредниот период, екипите на ЈП „Улици и патишта“ ќе постават околу 200 заштитни столпчиња од двете страни на ...

Тротоарите за пешаците, штом се обезбеди паркинг за станарите

Слободен Печат - 12.02.2018

Деновиве беа поставени столпчиња на аголот на крстосницата на Партизанска со Рузвелтова и во должина од дваесетина метри кон Универзална и работата е запрена додека не се најде заедничко решение со станарите од зградите.

Поставување на заштитни столпчиња на улицата „Франклин Рузвелт“

Порта 3 - 13.02.2018

Град Скопје на барање на граѓаните започна да поставува заштитни столпчиња на улицата „Франклин Рузвелт“. Според планот, во наредниот период, екипите на ЈП „Улици и патишта“ ќе постават околу 200 заштитни столпчиња од двете страни на улицата ...

Нови столпчиња против непрописното паркирање на Рузвелтова...

Н.Македонија - 13.02.2018

Нови столпчиња против непрописното паркирање на Рузвелтова Од градот Скопје информираат дека по барање на граѓаните започна поставувањето заштитни столпчиња на улицата Франклин Рузвелт. Од градот додаваат дека во наредниот период екипите на ЈП ...