TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откриени 12 мигранти во близина на Неготино, приведени двајца криумчари

Алсат-М - 03.10.2022

Дванаесет мигранти од Сирија се откриени денеска во возило со француски таблички на автопатот „Пријателство“ во близина на Неготино. Приведени се две лица – Б.К. (19) од скопското село Блаце и Х.С. (28) од скопското село Грушино.

Приведени криумчари на мигранти, еве како “паднаа“ во рацете на полицијата

Курир - 03.10.2022

Денеска (03.10.2022) на автопатот „Пријателство”, во близина на Неготино, полициски службеници од Полициската станица за гранични проверки и граничен надзор Богородица ги лишиле од слобода Б.К.(19) од с.Блаце, скопско и Х.С.

Приведени криумчари на мигранти

ТВ21 - 03.10.2022

Денеска (03.10.2022) на автопатот “Пријателство”, во близина на Неготино, полициски службеници од Полициската станица за гранични проверки и граничен надзор Богородица ги лишиле од слобода Б.К.(19) од с.Блаце, скопско и Х.С.

Приведени криумчари на мигранти

4NEWS - 03.10.2022

Денеска (03.10.2022) на автопатот “Пријателство”, во близина на Неготино, полициски службеници од Полициската станица за гранични проверки и граничен надзор Богородица ги лишиле од слобода Б.К.(19) од с.Блаце, скопско и Х.С.

Приведени двајца криумчари на мигранти во близина на Неготино

МКД - 03.10.2022

Денеска на автопатот "Пријателство", во близина на Неготино, полициски службеници од Полициската станица за гранични проверки и граничен надзор Богородица ги лишиле од слобода Б.К.(19) од с.Блаце, скопско и Х.С.(28) од с.Грушино, скопско.

Откриени 12 мигранти во близина на Неготино, приведени двајца криумчари

24Инфо - 03.10.2022

Дванаесет мигранти од Сирија се откриени денеска во возило со француски таблички на автопатот „Пријателство” во близина на Неготино. Приведени се две лица – Б.К. (19) од скопското село Блаце и Х.С. (28) од скопското село Грушино.

Откриени 12 мигранти во близина на Неготино, приведени двајца криумчари

Канал5 - 03.10.2022

Дванаесет мигранти од Сирија се откриени денеска во возило со француски таблички на автопатот „Пријателство“ во близина на Неготино. Приведени се две лица – Б.К. (19) од скопското село Блаце и Х.С. (28) од скопското село Грушино.

Полицијата „улови“ криумчари на мигранти

Press24 - 03.10.2022

Полициски службеници од Полициска станица за гранични проверки и граничен надзор Богородица денеска ги лишиле од слобода Б.К.(19) од с.Блаце, скопско и Х.С.(28) од с.Грушино, скопско. „Во возилото "бмв" со француски национални ознаки, кое го ...

Откриени 12 мигранти во близина на Неготино, приведени двајца криумчари

Кајгана - 03.10.2022

Дванаесет мигранти од Сирија се откриени во возило со француски таблички на автопатот „Пријателство“ во близина на Неготино. Приведени се две лица – Б.К. (19) од скопското село Блаце и Х.С. (28) од скопското село Грушино.

Скопјани превезувале мигранти во „бмв“ со француски таблички

Локално - 03.10.2022

Денеска (03.10.2022) на автопатот “Пријателство”, во близина на Неготино, полициски службеници од Полициската станица за гранични проверки и граничен надзор Богородица ги лишиле од слобода Б.К.(19) од с.Блаце, скопско и Х.С.

Откриени 12 мигранти во близина на Неготино, приведени двајца криумчари

Бриф - 03.10.2022

Дванаесет мигранти од Сирија се откриени денеска во возило со француски таблички на автопатот „Пријателство“ во близина на Неготино. Приведени се две лица – Б.К. (19) од скопското село Блаце и Х.С. (28) од скопското село Грушино.

Приведени криумчари на мигранти

Нетпрес - 03.10.2022

Денеска (03.10.2022) на автопатот „Пријателство”, во близина на Неготино, полициски службеници од Полициската станица за гранични проверки и граничен надзор Богородица ги лишиле од слобода Б.К.(19) од с.Блаце, скопско и Х.С.

Откриени 12 мигранти во близина на Неготино, приведени двајца криумчари

Во Центар - 03.10.2022

Дванаесет мигранти од Сирија се откриени денеска во возило со француски таблички на автопатот „Пријателство“ во близина на Неготино. Приведени се две лица – Б.К. (19) од скопското село Блаце и Х.С. (28) од скопското село Грушино.

Откриени 12 мигранти во близина на Неготино, приведени двајца криумчари

Опсервер - 03.10.2022

Дванаесет мигранти од Сирија се откриени денеска во возило со француски таблички на автопатот „Пријателство“ во близина на Неготино. Приведени се две лица – Б.К. (19) од скопското село Блаце и Х.С. (28) од скопското село Грушино.

Откриени 12 мигранти во близина на Неготино, приведени двајца криумчари

MakPress - 04.10.2022

Дванаесет мигранти од Сирија се откриени денеска во возило со француски таблички на автопатот „Пријателство“ во близина на Неготино. Приведени се две лица – Б.К. (19) од скопското село Блаце и Х.С. (28) од скопското село Грушино.