TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Водителка се изнасмеа во студио кога прочита колкави се инвалидските пензии (ВИДЕО)

Канал5 - 14.02.2020

На социјалните мрежи се шири видео од руската презентерка Александра Новикова, која избувнало во смеа кога прочитала колку изнесува социјалната помош. Со тивок тон, Новикова почна да ја чита веста за зголемувањето на социјалната помош за лицата со ...

(ВИДЕО) Водителка „пукнала од смеење“ читајќи вести за висината на помошта за инвалидите

Екран - 14.02.2020

На Интернет се шири видео од руската презентерка Александра Новикова, која читајќи вест за социјална помошпочнала хистерично да се смее. Новикова со морен тон започнала да ја чита веста за зголемувањето на социјалната помош за лицата со посебни ...

Руска водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

Кајгана - 13.02.2020

Александра Новикова, водителка на локална телевизија на Камчатка, погреши при читањето вести и веднаш потоа почна неконтролирано да се смее. За среќа, весите не беа емитувани во живо, но видеото со нејзината реакција е објавено подоцна.

Пукна од смеење на ТВ, сега и се насмевнува отказ: Руска водителка не издржа читајќи ја веста за висината на ...

Локално - 13.02.2020

Водителка на руска државна телевизија стана хит на социјалните мрежи по снимката на која не можела да се задржи од смеење читајќи вест за владиното зголемување на социјалната помош. Александра Новикова од вестите Камчатка не можела да се воздржи ...

ВИДЕО: Спикерка почна неконтролирано да се смее на сред вести

Press24 - 13.02.2020

Александра Новикова, спикерка на локална телевизија на Камчатка направила грешка при читањето на вестите, па почнала неконтролирано да се смее. За среќа, вестите не се емитувале во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено ...

(Видео) Руска водителка се изнасмеа среде вести, ѝ се закануваат со отказ

Репортер - 13.02.2020

Руската презентерка на вести на државната телевизија Александра Новикова стана хит на социјалните мрежи откако се рашири снимката на која таа не можела да се воздржи да се смее за време на читањето вести, за владиното зголемување на социјалната ...

ВИДЕО: Водителка ги прекинала вестите поради неконтролирано смеење

Press24 - 13.02.2020

Александра Новикова, водителка на една локална телевизија на Камчатка, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. За среќа, вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително ...

Спикерка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење (ВИДЕО)

Курир - 13.02.2020

Спикерката на една локална телевизија на Камчатка, Александра Новикова, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. За среќа, вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително ...

Спикерка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење (ВИДЕО)

Вистина.мк - 13.02.2020

Спикерката на една локална телевизија на Камчатка, Александра Новикова, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. За среќа, вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително ...

Сама греши, сама паѓа од смеење (снимка)

Таратур - 13.02.2020

Александра Новикова, водителка на една локална телевизија на Камчатка, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. За среќа, вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително ...

Спикерка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење

Пулс24 - 13.02.2020

Спикерката на една локална телевизија на Камчатка, Александра Новикова, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. За среќа, вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително ...

Неможеше повеќе да издржи: Водителка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење

Скопје24 - 13.02.2020

Александра Новикова водителка на една локална телевизија на Камчатка, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. Вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено ...

Руска водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

iPortal - 13.02.2020

Александра Новикова, водителка на локална телевизија на Камчатка, погреши при читањето вести и веднаш потоа почна неконтролирано да се смее. За среќа, весите не беа емитувани во живо, но видеото со нејзината реакција е објавено подоцна.