TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре започнува првиот фестивал „Jazz Factory“ во Битола

Шеталиште - 17.05.2018

Од 18 до 20 мај, Битола ќе биде домаќин на првото издание на фестивалот Jazz Factory. Главната програма ќе се одвива на терасата пред офицерскиот дом, а оф-програмата и работилниците ќе се одвиваат во кафе-барот „Камарите“, кафе бар Порта џез, мезе ...

Џез импровизации со Васил Хаџиманов вечерва во „Станица 26“

Сакам да кажам - 17.05.2018

Српскиот џез музичар со македонско потекло Васил Хаџиманов вечерва ќе има нов настап пред скопската публика, како дел од триото на Душан Јевтовиќ. Во организација на „3Гонга“, Јевтовиќ (гитара), Хаџиманов (клавијатури) и Богдан Ѓурѓевиќ на тапани ќе ...

Џез импровизации со Васил Хаџиманов и Душан Јевтовиќ

Црнобело - 17.05.2018

Вечерва, со почеток во 21 часот, во ноќниот клуб Станица 26, во организација на 3Гонга, скопјани ќе можат да уживаат во концертиот настап на српските џез виртуози гитаристот Душан Јевтовиќ, заедно со миленикот на нашата публика Васил Хаџиманов на ...

Прво издание на „Jazz Factory“ во Битола

Радио МОФ - 18.05.2018

Од 18 до 20 мај, Битола ќе биде домаќин на првото издание на фестивалот Jazz Factory. Главната програма ќе се одвива на терасата пред офицерскиот дом, а оф-програмата и работилниците ќе се одвиваат во кафе-барот „Камарите“, кафе бар Порта џез, мезе ...

Џез импровизации со Васил Хаџиманов и Душан Јевтовиќ

Точка - 17.05.2018

Вечерва, со почеток во 21 часот, во ноќниот клуб Станица 26, во организација на 3Гонга, скопјани ќе можат да уживаат во концертиот настап на српските џез виртуози гитаристот Душан Јевтовиќ, заедно со миленикот на нашата публика Васил Хаџиманов на ...

Џез-импровизации со Васил Хаџиманов и Душан Јевтовиќ

Макфакс - 17.05.2018

Вечерва, со почеток во 21 часот, во ноќниот клуб Станица 26, во организација на 3Гонга, скопјани ќе можат да уживаат во концертиот настап на српските џез виртуози гитаристот Душан Јевтовиќ, заедно со миленикот на нашата публика Васил Хаџиманов на ...

Џез импровизации со Васил Хаџиманов и Душан Јевтовиќ во „Станица 26“

Радио МОФ - 17.05.2018

Во ноќниот клуб „Станица 26“ вечерва од 21 часот ќе започне концертен настап на српските џез виртуози гитаристот Душан Јевтовиќ , заедно со Васил Хаџиманов на клавијатури и Богдан Џурџевиќ на тапани.

Џез импровизации со Васил Хаџиманов и Душан Јевтовиќ

Република - 17.05.2018

Вечерва, со почеток во 21 часот, во ноќниот клуб „Станица 26“, во организација на „3Гонга“, скопјани ќе можат да уживаат во концертиот настап на српските џез виртуози гитаристот Душан Јевтовиќ, заедно со миленикот на нашата публика Васил Хаџиманов ...

Џез импровизации со Васил Хаџиманов и Душан Јевтовиќ

А1 On - 17.05.2018

Вечерва, со почеток во 21 часот, во ноќниот клуб Станица 26, во организација на 3Гонга, скопјани ќе можат да уживаат во концертиот настап на српските џез виртуози гитаристот Душан Јевтовиќ, заедно со миленикот на нашата публика Васил Хаџиманов на ...

Џез импровизации со Васил Хаџиманов и Душан Јевтовиќ

Ladybook - 17.05.2018

Вечерва, со почеток во 21 часот, во ноќниот клуб Станица 26, во организација на 3Гонга, скопјани ќе можат да уживаат во концертиот настап на српските џез виртуози гитаристот Душан Јевтовиќ, заедно со миленикот на нашата публика Васил Хаџиманов на ...