TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ поддржува изградба на Клинички центар, но само со дисперзиран проект направен преку транспарентна ...

Курир - 14.05.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски при денешната посета во општина Битола, одговарајќи на новинарско прашање во врска со изградбата за клинички центар посочи дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ и понатаму останува непроменет, додавајќи дека треба ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ поддржува изградба на Клинички центар, но само со дисперзиран проект направен преку транспарентна ...

Press24 - 14.05.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски при денешната посета во општина Битола, одговарајќи на новинарско прашање во врска со изградбата за клинички центар посочи дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ и понатаму останува непроменет, додавајќи дека треба ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ поддржува изградба на Клинички центар, но само со дисперзиран проект направен преку транспарентна ...

Република - 14.05.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски при денешната посета во општина Битола, одговарајќи на новинарско прашање во врска со изградбата за клинички центар посочи дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ и понатаму останува непроменет, додавајќи дека треба ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ поддржува изградба на Клинички центар, но само со дисперзиран проект

iPortal - 14.05.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски при денешната посета во општина Битола, одговарајќи на новинарско прашање во врска со изградбата за клинички центар посочи дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ и понатаму останува непроменет, додавајќи дека треба ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ поддржува изградба на Клинички центар, но само со проект направен преку транспарентна ...

MakPress - 14.05.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски при денешната посета во општина Битола, одговарајќи на новинарско прашање во врска со изградбата за клинички центар посочи дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ и понатаму останува непроменет, додавајќи дека треба ...

Не може за 3 листа хартија и договор во 4 очи, да се дадат половина милијарда евра за изградба на Клинички, дециден е ...

Lider - 14.05.2021

ВМРО-ДПМНЕ поддржува изградба на Клинички центар но само со дисперзиран проект направен преку транспарентна методологија и постапка која што ќе биде на увид на граѓаните, Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски при денешната посета во општина ...

Мицкоски: Поддржуваме изградба на Клинички центар, но само со дисперзиран проект

+инфо - 14.05.2021

Нема да ви дозволиме со 3 страни предлог закон кој ќе го измени законот за јавни набавки да потрошите најмалку половина милијарда пари на граѓаните со спогодба во четири очи, нема да ви дозволиме да потрошите најмалку два до три пати повеќе пари на ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ поддржува изградба на Клинички центар, но само со дисперзиран проект

Денешен - 14.05.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски при денешната посета во општина Битола, одговарајќи на новинарско прашање во врска со изградбата за клинички центар посочи дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ и понатаму останува непроменет, додавајќи дека треба ...

Мицкоски: Поддржуваме изградба на Клинички центар, но само со дисперзиран проект

Нетпрес - 14.05.2021

Ако некој мисли дека ќе потроши најмалку половина милијарда пари на граѓаните преку три страни предлог закон за измени за законот за јавни набавки со којшто ќе му се овозможи на премиерот на најкорумпираната Влада во Европа во непосредна спогодба во ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ поддржува изградба на Клинички центар, но само со  дисперзиран проект направен преку транспарентна ...

Опсервер - 14.05.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски при денешната посета во општина Битола, одговарајќи на новинарско прашање во врска со изградбата за клинички центар посочи дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ и понатаму останува непроменет, додавајќи дека треба ...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ поддржува изградба на Клинички центар, но само со  дисперзиран проект направен преку транспарентна ...

Либертас - 14.05.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски при денешната посета во општина Битола, одговарајќи на новинарско прашање во врска со изградбата за клинички центар посочи дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ и понатаму останува непроменет, додавајќи дека треба ...

Мицкоски: Ние велиме да за клинички, апсолутно да, но да го направиме како што треба

МКД - 14.05.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски при денешната посета во општина Битола, одговарајќи на новинарско прашање во врска со изградбата за клинички центар посочи дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ и понатаму останува непроменет, додавајќи дека треба ...