TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мојсовски им посака среќа и успех на македонските триатлонци на Европскиот јуниорски Куп

Gol.mk - 12.05.2021

Димитар Јовановски и Иво Јован Димовски се нашите триатлонци, кои денес заминуваат за Карол, Италија на европски јуниорски куп, во конкуренција на сто натпреварувачи. По тој повод, Агенцијата за млади и спорт организираше прес-конференција, на која ...

Македонски триатлонци на европски јуниорски куп

Канал5 - 12.05.2021

Димитар Јовановски и Иво Јован Димовски се нашите триатлонци, кои денес заминуваат за Карол, Италија на европски јуниорски куп, во конкуренција на 100 натпреварувачи. По тој повод Агенцијата за млади и спорт организираше прес конференција, на која ...

Македонските триатлонци на европски јуниорски куп

Екипа - 12.05.2021

Димитар Јовановски и Иво Јован Димовски се нашите триатлонци, кои денес заминуваат за Карол, Италија на европски јуниорски куп, во конкуренција на 100 натпреварувачи. По тој повод Агенцијата за млади и спорт организираше прес конференција, на која ...