TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Со предлог Буџетот за 2019 за детска заштита се обезбедуваат дополнителни 2,2 милијарди денари

А1 On - 18.11.2018

„Предлог Буџетот за 2019 година изготвен од Владата предводена од СДСМ, обезбедува социјална праведност, повеќе пари кај граѓаните и поголема помош за секое семејство. Со реформираниот систем на социјална и детска заштита во 2019-тата година се ...

СДСМ: Обезбедуваме социјална праведност, повеќе пари кај граѓаните и поголема помош за секое семејство

Сител - 18.11.2018

Обезбедуваме социјална праведност, повеќе пари кај граѓаните и поголема помош за секое семејство Предлог Буџетот за 2019 година изготвен од Владата предводена од СДСМ, обезбедува социјална праведност, повеќе пари кај граѓаните и поголема помош за ...

СДСМ: Со новиот буџет за 60.000 деца ќе имаат образовен и детски додаток

МКД - 18.11.2018

Предлог буџетот за 2019 година изготвен од Владата предводена од СДСМ, обезбедува социјална праведност, повеќе пари кај граѓаните и поголема помош за секое семејство. Со реформираниот систем на социјална и детска заштита во 2019-та година се ...

СДСМ: Обезбедуваме социјална праведност и повеќе пари за граѓаните

Макфакс - 18.11.2018

Од владеачката партија СДСМ велат дека обезбедуваат социјална праведност, повеќе пари кај граѓаните и поголема помош за секое семејство. „Предлог Буџетот за 2019 година изготвен од Владата предводена од СДСМ, обезбедува социјална праведност, повеќе ...

СДСМ: Обезбедуваме социјална праведност, повеќе пари кај граѓаните и поголема помош за секое семејство

Фокус - 18.11.2018

Предлог Буџетот за 2019 година изготвен од Владата предводена од СДСМ, обезбедува социјална праведност, повеќе пари кај граѓаните и поголема помош за секое семејство, велат од СДСМ. „Со реформираниот систем на социјална и детска заштита во 2019-тата ...

СДСМ: Обезбедуваме социјална праведност и повеќе пари за граѓаните

Centar - 18.11.2018

Од владеачката партија СДСМ велат дека обезбедуваат социјална праведност, повеќе пари кај граѓаните и поголема помош за секое семејство. „Предлог Буџетот за 2019 година изготвен од Владата предводена од СДСМ, обезбедува социјална праведност, повеќе ...