TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Коњаниците интензивно се подготвуваат за Илинденскиот марш (ФОТО)

Курир - 18.07.2019

Дваесет коњаници се избрани на конкурсот за пријавување учесници на традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41-ви пат, под покровителство и финансиска поддршка од општина Аеродром и Град Скопје.

Коњаниците интензивно се подготвуваат за Илинденскиот марш

24Инфо - 18.07.2019

Дваесет коњаници се избрани на конкурсот за пријавување учесници на традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41 пат. Коњаниците наскоро ќе почнат интензивни подготовки покрај кејот на реката Вардар.

Коњаниците од Скопје се подготвуваат за Илинденскиот марш

Независен - 18.07.2019

Дваесет коњаници од Скопје интензивно се подготвуваат за традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41 пат. Коњаниците, како што соопшти Општина Аеродром, имаат интензивни подготовки покрај кејот на реката Вардар.

Коњаниците се подготвуваат за Илинденскиот марш (ФОТО)

Нетпрес - 18.07.2019

Дваесет коњаници се избрани на конкурсот за пријавување учесници на традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41-ви пат, под покровителство и финансиска поддршка од општина Аеродром и Град Скопје.

Коњаниците од Скопје почнаа со подготовки за Илинденскиот марш

Слободен Печат - 18.07.2019

Годинава меѓу коњаниците има и три жени. Тие беа избрани на конкурсот за пријавување учесници на традиционалниот Илинденски марш. Дваесет коњаници од Скопје интензивно се подготвуваат за традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по ...

Коњаниците интензивно се подготвуваат за Илинденскиот марш

Скопје инфо - 18.07.2019

Дваесет коњаници се избрани на конкурсот за пријавување учесници на традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41-ви пат, под покровителство и финансиска поддршка од општина Аеродром и Град Скопје.

Коњаниците од Скопје се подготвуваат за Илинденскиот марш

Сител - 18.07.2019

Дваесет коњаници од Скопје интензивно се подготвуваат за традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41 пат. Коњаниците, како што соопшти Општина Аеродром, имаат интензивни подготовки покрај кејот на реката Вардар.

ФОТО: Ќе се веат знамиња - Коњаниците се подготвуваат за Илинденскиот Марш

Press24 - 18.07.2019

Дваесет коњаници се избрани на конкурсот за пријавување учесници на традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41-ви пат, под покровителство и финансиска поддршка од општина Аеродром и Град Скопје.

Коњаниците од Скопје се подготвуваат за Илинденскиот марш

Канал5 - 18.07.2019

Дваесет коњаници од Скопје интензивно се подготвуваат за традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41 пат. Коњаниците, како што соопшти Општина Аеродром, имаат интензивни подготовки покрај кејот на реката Вардар.

Дваесет коњаници од Скопје интензивно се подготвуваат за традиционалниот Илинденски марш

MakPress - 18.07.2019

Дваесет коњаници од Скопје интензивно се подготвуваат за традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41 пат. Коњаниците, како што соопшти Општина Аеродром, имаат интензивни подготовки покрај кејот на реката Вардар.

Коњаниците од Скопје се подготвуваат за Илинденскиот марш

ММС - 18.07.2019

Дваесет коњаници од Скопје интензивно се подготвуваат за традиционалниот Илинденски марш што оваа година ќе се одржи по 41 пат. Коњаниците, како што соопшти Општина Аеродром, имаат интензивни подготовки покрај кејот на реката Вардар.