TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Норвежаните свечено го отворија првиот подводен ресторан (ФОТО)

Канал5 - 20.03.2019

Првиот подводен ресторан уште не беше отворен , а веќе 7 000 луѓе направиле резервации. Првиот европски подводен ресторан вечерва е отворен во Норвешка , а до сега место за ручек меѓу морската флора и фауна резервираа 7 000 гости.Ресторанот е ...

Во Норвешка се отвора првиот европски подводен ресторан, веќе има 7.000 резервации

Сакам да кажам - 20.03.2019

Повеќе од 7.000 резервации однапред доби првиот подводен ресторан во Европа, кој се отвора денеска во Норвешка за сопствениците и семејствата, а првите гости се очекуваат во април. Сместен во Линдеснес, југозападно од Осло, ресторанот „Under“, што ...

Се отвори првиот европски подводен ресторан во Норвешка

МКД - 20.03.2019

Денес е отворен првиот европски подводен ресторан во Норвешка, повеќе од 7.000 посетители резервирале да јадат меѓу рибите. Лоциран на јужниот врв на Норвешка, ресторанот изгледа како голема бетонска цевка делумно потопена во Северното Море.

Норвешка: Отворен првиот подводен ресторан во Европа

Независен - 21.03.2019

Норвешка - Во Норвешка, вчера е отворен првиот подводен ресторан во Европа. Повеќе од 7.000 посетители резервирале да јадат меѓу рибите. Лоциран на јужниот врв на Норвешка, ресторанот изгледа како голема бетонска цевка делумно потопена во Северното ...