TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нов кружен тек во Автокоманда

+инфо - 12.07.2016

Во текот на градежните работи е извршена заштита на гасоводната цевка, а поставена е и нова водоводна мрежа со Ф 200 милиметри. Новиот кружен тек меѓу улиците 16. Македонска бригада и Коце Металец е пуштен во употреба денеска.

ФОТО: Пуштен во употреба новиот модерен кружен тек во Гази Баба

Курир - 12.07.2016

Во присуство на градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски, министерот за транспорт и врски, Владо Мисајловски, градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, денеска официјално беше пуштен ...

Груевски ќе присуствува на пуштање во употреба на новиот кружен тек

Курир - 12.07.2016

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес ќе присуствува на пуштање во употреба на нов кружен тек на крстосницата помеѓу улиците 16-та Македонска Бригада и Коце Металец во Општина Гази Баба, информираат од ...

Погледнете што објави градоначалникот на Фејсбук

Скопје инфо - 12.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“ во населбата Автокоманда денеска ќе биде пуштен во употреба. Погледнете ја објавата на градоначалникот Коце Трајановски за овој проект: Скопје доби нов кружен тек ...

Нов кружен тек во Автокоманда

Курир - 12.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“ во населбата Автокоманда денеска ќе биде пуштен во употреба. Кружниот тек во употреба ќе го пуштат градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

ПРЕД И ПОТОА: Новиот кружен тек меѓу Автокоманда и Железара (ВИДЕО)

Курир - 11.07.2016

Скопје доби нов кружен тек помеѓу населбите Автокоманда и Железара чие официјално пуштање во употреба ќе биде денес во 11 часот. Новиот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“, ќе придонесе за поубав лик на оваа локација, ...

Скопје доби уште еден кружен тек, утре официјално ќе биде пуштен во употреба

Курир - 11.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците 16.Македонска бригада и Коце Металец, во населбата Автокоманда, утре во 11 часот официјално ќе биде пуштен во употреба. На отворањето за сообраќај на кружниот тек ќе присуствуваат градоначалникот на Град ...

ГАЛЕРИЈА: Поголема безбедност во сообраќајот - ова е модерниот кружен тек во Автокоманда

Press24 - 12.07.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и министерот за транспорт и врски, Владо Мисајловски денеска официјално го пуштија во употреба новиот кружен тек меѓу улиците 16.Македонска ...

Пуштен во употреба новиот модерен кружен тек во Гази Баба (ФОТО+ВИДЕО)

Република - 12.07.2016

Во присуство на градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски, министерот за транспорт и врски, Владо Мисајловски, градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, денеска официјално беше пуштен ...

Груевски ќе присуствува на пуштањето во употреба на новиот кружен тек

Press24 - 12.07.2016

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, денес ќе присуствува на пуштање во употреба на нов кружен тек на крстосницата помеѓу улиците 16-та Македонска Бригада и Коце Металец во Општина Гази Баба, информираат од ...

Нов кружен тек во Автокоманда

Канал5 - 12.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“ во населбата Автокоманда денеска ќе биде пуштен во употреба. Кружниот тек во употреба ќе го пуштат градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

Новиот кружен тек меѓу Автокоманда и Железара - погледнете какво било местот пред да биде направен новиот тек

Press24 - 11.07.2016

Новиот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“, ќе придонесе за поубав лик на оваа локација, но што е уште поважно, и за побрзо и побезбедно одвивање на сообраќајот.

Скопје доби уште еден кружен тек, утре официјално ќе биде пуштен во употреба

Press24 - 11.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците 16.Македонска бригада и Коце Металец, во населбата Автокоманда, утре во 11 часот официјално ќе биде пуштен во употреба. На отворањето за сообраќај на кружниот тек ќе присуствуваат градоначалникот на Град ...

Нов кружен тек во Скопје

А1 On - 12.07.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски официјално го пуштија во употреба новиот кружен тек меѓу улиците 16.Македонска бригада и Коце Металец.

Се олеснува возењето во Скопје: Нов модерен кружен тек во Автокоманда

Press24 - 12.07.2016

Денеска беше пуштен во употреба кружниот тек кој се наоѓа меѓу улиците „16 Македонска бригада“ и „Коце Металец“ во населба Автокоманда. Новото сообраќајно решение ќе придонесе да се зголеми безбедноста, но и просторот доби целосно нов уреден и урбан ...

Се инвестира во патната мрежа: Нов кружен тек во Автокоманда

Press24 - 12.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“ во населбата Автокоманда денеска ќе биде пуштен во употреба. Кружниот тек во употреба ќе го пуштат градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

Новиот кружен тек меѓу Автокоманда и Железара (ВИДЕО)

Нетпрес - 11.07.2016

Скопје доби нов кружен тек помеѓу населбите Автокоманда и Железара чие официјално пуштање во употреба ќе биде денес во 11 часот. Видеото од новиот кружен тек на кое се прикажани делови од изградбата наго објави градоначалникот на Град Скопје Коце ...

Утре официјално ќе биде пуштен во употреба нов кружен тек во Скопје

Пулс24 - 11.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците 16. Македонска бригада и Коце Металец, во населбата Автокоманда, утре во 11 часот официјално ќе биде пуштен во употреба. На отворањето за сообраќај на кружниот тек ќе присуствуваат градоначалникот на Град ...

Пуштен во употреба новиот модерен кружен тек во Автокоманда

Скопје инфо - 12.07.2016

Во присуство на градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски, министерот за транспорт и врски, Владо Мисајловски, градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, денеска официјално беше пуштен ...

Нов кружен тек во Автокоманда

Сител - 12.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“ во населбата Автокоманда денеска ќе биде пуштен во употреба. Кружниот тек во употреба ќе го пуштат градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

Шарените уништуваат - Коце гради: Блесна новиот кружен тек

Вечер Прес - 11.07.2016

Скопје доби уште еден модерен и современ кружен тек. Новиот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада" и „Коце Металец", ќе придонесе за поубав лик на оваа локација, но што е уште поважно, и за побрзо и побезбедно одвивање на сообраќајот.

Глетка која воодушевува: Блесна новиот кружен тек во Скопје (фото)

Скопје инфо - 12.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“ во населбата Автокоманда денеска ќе биде пуштен во употреба. Кружниот тек во употреба ќе го пуштат градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

Видео: Новиот кружен тек меѓу Автокоманда и Железара

Пулс24 - 11.07.2016

Скопје доби нов кружен тек помеѓу населбите Автокоманда и Железара чие официјално пуштање во употреба ќе биде денес во 11 часот. Видеото од новиот кружен тек на кое се прикажани делови од изградбата на истиот го објави градоначалникот на Град Скопје ...

Пуштен во употрба новиот кружен тек во Автокоманда/Видео-дрон

Lider - 12.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“ во населбата Автокоманда денеска е пуштен во употреба. Кружниот тек во употреба го пуштија градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони Трајковски.

Нов кружен тек во Автокоманда

Lider - 12.07.2016

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“ во населбата Автокоманда денеска ќе биде пуштен во употреба. Кружниот тек во употреба ќе го пуштат градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

Пред и потоа – како изгледало местото каде сега е новиот кружен тек меѓу Автокоманда и Железара (Видео)

Република - 11.07.2016

Скопје доби нов кружен тек помеѓу населбите Автокоманда и Железара чие официјално пуштање во употреба ќе биде денес во 11 часот. Новиот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“, ќе придонесе за поубав лик на оваа локација, ...

Блесна новиот кружен тек во Скопје, оваа фотографија мора да ја видите!

Lider - 11.07.2016

Скопје доби уште еден модерен и современ кружен тек. Новиот кружен тек меѓу улиците „16. Македонска бригада“ и „Коце Металец“, ќе придонесе за поубав лик на оваа локација, но што е уште поважно, и за побрзо и побезбедно одвивање на сообраќајот.

Новиот кружен тек меѓу Автокоманда и Железара

Точка - 12.07.2016

Скопје доби нов кружен тек помеѓу населбите Автокоманда и Железара чие официјално пуштање во употреба ќе биде денес во 11 часот. Видеото од новиот кружен тек на кое се прикажани делови од изградбата го објави градоначалникот на Град Скопје Коце ...

ПРЕД И ПОТОА: Новиот кружен тек меѓу Автокоманда и Железара

Сител - 12.07.2016

Скопје доби нов кружен тек помеѓу населбите Автокоманда и Железара чие официјално пуштање во употреба ќе биде денес во 11 часот. Видеото од новиот кружен тек на кое се прикажани делови од изградбата на истиот го објави градоначалникот на Град Скопје ...