TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За да добијат субвенции за инвертер клима уред, битолчани ќе мора да ги предадат печките на дрва

Сакам да кажам - 16.09.2020

О пштина Битола објави јавен повик за субвенционирање на високоефикасни инвертер клима уреди за домаќинствата од градот, за што ќе се распределат 155 милиони денари. Максималниот износ на субвенцијата што може да го искористи еден барател изнесува ...

Општина Битола со 155 милиони денари ќе субвенционира инвертер клима уреди

Опсервер - 16.09.2020

Битола, 16 септември 2020 () – Општина Битола објави јавен повик за субвенционирање на домаќинствата во тој град за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди. Од тамошната локална самоуправа информираат дека пријавувањето за јавниот ...

Објавен повикот за клими, аплицирањето почнува в петок

Тера - 16.09.2020

Општина Битола на својата интернет страница го објави јавниот повик за субвенционирање на домаќинствата во Општина Битола за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди. 1. Опис на јавниот повик 1.1.

Општина Битола го објави јавниот повик за субвенционирање на инвертер клима уреди

Битола Њуз - 16.09.2020

Општина Битола согласно Пр ограмата за заштита на животната средина за 2020 година и Правилникот за субвенционирање на домаќинствата во Општина Битола за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди го објави јавниот повик за ...

Општина Битола со 155 милиони денари ќе субвенционира инвертер клима уреди

Канал5 - 16.09.2020

Општина Битола објави јавен повик за субвенционирање на домаќинствата во тој град за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди. Од тамошната локална самоуправа информираат дека пријавувањето за јавниот повик се врши електронски и ќе ...

Општина Битола со 155 милиони денари ќе субвенционира инвертер клима уреди

Либертас - 16.09.2020

Општина Битола објави јавен повик за субвенционирање на домаќинствата во тој град за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди. Од тамошната локална самоуправа информираат дека пријавувањето за јавниот повик се врши електронски и ќе ...