TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меѓународни успеси на членовите на Детското ликовно студио

МРТ - 12.01.2018

Над 40 медали, награди и признанија стигнаа на адрестата на Детското ликовно студио за учеството на минатогодишните меѓународни конкурси. Престижните признанија синоќа им ги врачија министерот за култура и градоначалничката на Битола...

Меѓународни успеси на членовите на детското ликовно студио

Тера - 12.01.2018

Во детското ликовно студио „Св. Кирил и Методиј“ се доделија меѓународни награди и признанија на 15 ученици, членови на детското ликовно студио. Тоа се награди и признанија кои ги освоија минатата година на фестивали надвор од Македонија, награди ...

Награди на детското ликовно студио „Св. Кирил и Методиј...

Н.Македонија - 12.01.2018

Награди на детското ликовно студио „Св. Кирил и Методиј Детското ликовно студио „Св. Кирил и Методиј“ од Битола ги додели меѓународните награди и признанија што членовите на студиото ги освоија или добија од своите учества на ликовните фестивали во ...

Врачени меѓународни признанијата на членови на ликовното студио  „Св. Кирил и Методиј“ Битола

Орбис - 12.01.2018

Националната галерија на ликовното студио Св. „Кирил и Методиј “ во старата битолска чаршија уште еднаш беше центарот на вниманието на младите ликовни амбасадори кои не само што ја промовираат ликовната уметност туку и Битола како град кој е ...