TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прекин на водоснабдувањето во Бардовци

Курир - 03.12.2021

Поради дефект на шибер од Ф-150 мм на ул.10 раскрсница со ул.12 во Бардовци кај игралиштето, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бардовци, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“.

Прекин на водоснабдувањето кај корисниците од Бардовци

Скопје инфо - 03.12.2021

Поради дефект на шибер од Ф-150 мм на ул.10 раскрсница со ул.12 во Бардовци кај игралиштето, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бардовци, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“.

Прекин на водоснабдувањето кај корисниците од Бардовци

Канал5 - 03.12.2021

Поради дефект на шибер од Ф-150 мм на ул.10 раскрсница со ул.12 во Бардовци кај игралиштето, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бардовци, соопштија од ЈП „Водовод и канализација".

Прекин на водоснабдувањето кај корисниците од Бардовци

Опсервер - 03.12.2021

– Поради дефект на шибер од Ф-150 мм на ул.10 раскрсница со ул.12 во Бардовци кај игралиштето, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бардовци, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“.

Прекин на водоснабдувањето кај корисниците од Бардовци

Lider - 03.12.2021

Поради дефект на шибер од Ф-150 мм на ул.10 раскрсница со ул.12 во Бардовци кај игралиштето, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бардовци, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“.

Прекин во водоснабдувањето во Бардовци

24Инфо - 03.12.2021

Поради дефект на шибер од Ф-150 мм на ул.10 раскрсница со ул.12 во Бардовци кај игралиштето, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ова населено место соопштија од ЈП „Водовод и канализација“.

Вечерва прекин на водоснабдувањето на неколку улици на Водно

Скопје инфо - 02.12.2021

Поради повторно изведување на приклучок од Ф-150 мм на улица „Партениј Зографски“ 14 во населба Водно, без вода ќе бидат корисниците на дел од улицата и потегот од улица „Ѓорѓи Скрижевски“ до улица „Востаничка“.

Жителите на „Ѓорѓи Скрижевски“ од 19 часот без вода

Скопско Ехо - 02.12.2021

Поради повторно изведување на приклучок од Ф-150 мм на улица „Партениј Зографски“ 14 во населба Водно, без вода ќе бидат корисниците на дел од улицата и потегот од улица „Ѓорѓи Скрижевски“ до улица „Востаничка“.

Без вода дел од „Партениј Зографски” и потегот од улица „Ѓорѓи Скрижевски” до „Востаничка”

24Инфо - 02.12.2021

Поради повторно изведување на приклучок од Ф-150 мм на улица „Партениј Зографски” 14 во населба Водно, без вода ќе бидат корисниците на дел од улицата и потегот од улица „Ѓорѓи Скрижевски” до улица „Востаничка”.

Без вода дел од улицата „Партениј Зографски“ и потегот од улица „Ѓорѓи Скрижевски“ до „Востаничка“

Опсервер - 02.12.2021

Поради повторно изведување на приклучок од Ф-150 мм на улица „Партениј Зографски“ 14 во населба Водно, без вода ќе бидат корисниците на дел од улицата и потегот од улица „Ѓорѓи Скрижевски“ до улица „Востаничка“.

Без вода дел од улицата „Партениј Зографски“ и потегот од улица „Ѓорѓи Скрижевски“ до „Востаничка“

Вечер Прес - 02.12.2021

Поради повторно изведување на приклучок од Ф-150 мм на улица „Партениј Зографски“ 14 во населба Водно, без вода ќе бидат корисниците на дел од улицата и потегот од улица „Ѓорѓи Скрижевски“ до улица „Востаничка“.

Без вода дел од корисниците во општина Центар

Канал5 - 02.12.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:00 часот ќе имаат корисниците од двете кули спроти Соборен Храм и блокот на Клуб на новинари. ЈП „Водовод и канализација" – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради уличен дефект Ф-150 ...

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во Центар и Чаир

Курир - 02.12.2021

Поради уличен дефект од Ф-250 мм на ул.„Македонско Косовска Бригада“ бб спроти Вива Фреш во населба Чаир, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.М.К.Бригада крак 11 и касарната Илинден.

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во Центар и Чаир

Алсат-М - 02.12.2021

Поради уличен дефект од Ф-250 мм на ул.„Македонско Косовска Бригада“ бб спроти Вива Фреш во населба Чаир, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.М.К.Бригада крак 11 и касарната Илинден.

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во Центар и Чаир

Независен - 02.12.2021

Поради уличен дефект од Ф-250 мм на ул.„Македонско Косовска Бригада“ бб спроти „Вива Фреш“ во населба Чаир, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.„М.К.Бригада“ крак 11 и касарната „Илинден“.

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во Центар и Чаир

Опсервер - 02.12.2021

– Поради уличен дефект од Ф-250 мм на ул.„Македонско Косовска Бригада“ бб спроти Вива Фреш во населба Чаир, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.М.К.Бригада крак 11 и касарната Илинден.

Без вода ќе бидат делови од Центар и Чаир

24Инфо - 02.12.2021

Поради уличен дефект од Ф-250 мм на ул.„Македонско Косовска Бригада“ бб спроти Вива Фреш во населба Чаир, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.М.К.Бригада крак 11 и касарната Илинден.

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во Центар и Чаир

Lider - 02.12.2021

Поради уличен дефект од Ф-250 мм на ул.„Македонско Косовска Бригада“ бб спроти Вива Фреш во населба Чаир, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.М.К.Бригада крак 11 и касарната Илинден.

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во Центар и Чаир

MakPress - 02.12.2021

Поради уличен дефект од Ф-250 мм на ул.„Македонско Косовска Бригада“ бб спроти Вива Фреш во населба Чаир, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.М.К.Бригада крак 11 и касарната Илинден.