TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Петровска од Кремс: Евроинтеграциите се движечка сила за Западниот Балкан, дијалогот кој го промовира Северна ...

4NEWS - 02.12.2022

Министерката за одбрана, Славјанка Петровска денеска во Кремс учествуваше на министерскиот состанок на Централноевропската одбранбена соработка и земјите од Западниот Балкан, на кој стана збор за европската перспектива на земјите од регионот, процес ...

Петровска од Кремс: Евроинтеграциите се движечка сила за Западниот Балкан, дијалогот кој го промовира Македонија дава надеж за целиот регион

24Инфо

Петровска: Дијалогот кој го промовира Северна Македонија дава надеж за целиот регион

Frontline

Петровска: С. Македонија докажа дека придонесува кон развојот на стабилноста и добрососедските односи во Југоисточна Европа

Локално

Петровска: Евроинтеграциите се движечка сила за Западен Балкан

Слободен Печат

Петровска: Евроинтеграциите се движечка сила за Западен Балкан

360 степени

Петровска: Дијалогот кој го промовира Северна Македонија дава надеж за целиот регион

Мета

Петровска – Танер: стабилноста, безбедноста и просперитетот на Западен Балкан се суштински за безбедноста на Европа

Centar - 01.12.2022

Министерката Славјанка Петровска денеска во Кремс се сретна со австриската министерка за одбрана, Клаудија Танер со која разговараше за потребата од интензивен дијалог и соработка во однос на безбедносните предизвици со кои се соочува континентот, ...

Петровска - Танер: стабилноста, безбедноста и просперитетот на Западен Балкан се суштински

Канал5

Петровска – Танер: стабилноста, безбедноста и просперитетот на Западен Балкан се суштински за безбедноста на Европа

Frontline

Петровска – Танер: Стабилноста, безбедноста и просперитетот на Западен Балкан се суштински за безбедноста на Европа

24Инфо

Петровска – Танер: Стабилноста, безбедноста и просперитетот на Западен Балкан се суштински за безбедноста на Европа

Макфакс

Стабилноста, безбедноста и просперитетот на Западен Балкан се суштински за безбедноста на Европа, констатираа Петровска и Танер

Н.Македонија

Петровска – Танер: Стабилноста, безбедноста и просперитетот на Западен Балкан се суштински за безбедноста на Европа

MakPress

Министерката Петровска во Кремс на состанок на министри за одбрана во Грац – форматот, состанок на Централноевропската ...

24Инфо - 01.12.2022

Министерката за одбрана, Славјанка Петровска, денеска и утре во Кремс, Австрија ќе учествува на состанокот на министри за одбрана земјите од форматот Грац – Австрија, Северна Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Србија, како и на ...

Петровска во Кремс на состанок на министри за одбрана во Грац

Макфакс

Петровска во Кремс на состанок на министри за одбрана во Грац

MTM

Петровска во Кремс на состанок на министри за одбрана во Грац – форматот, состанок на Централноевропската одбранбена соработка и средба со австриската министерка за одбрана Клаудија Танер

Frontline

Петровска на состанок на министри за одбрана во Австрија

Курир

Петровска на состанок на министри за одбрана во Австрија

Опсервер

Петровска во Кремс на состанок на министри за одбрана во Грац

Точка

Zoom Денешен Centar CivilMedia MakPress