TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО | Поискрена холивудска приказна: Том Хенкс го најави новиот филмски Музеј во Лос Анџелес

Слободен Печат - 22.09.2021

Актерите Том Хенкс и Ана Кендрик го најавија новиот музеј во Лос Анџелес посветен на филмот, нарекувајќи го слава на уметничката форма која оствари глобално влијание. Новиот музеј на Американската Академија за Филмски Уметности и Науки ќе изложува ...

Лос Анџелес добива Филмски музеј, Том Хенкс го промовира

Република - 22.09.2021

Светската престолнина на филмот, градот Лос Анџелес, може да се пофали со музеи за сѐ, но досега немало ниеден посветен на киното и кинематографијата. Затоа, по многу одложувања, следната недела ќе биде отворен Филмскиот музеј на Академијата.

Том Хенкс го најави Филмскиот музеј во Лос Анџелес

Независен - 22.09.2021

Светската престолнина на филмот и дом на Холивуд – градот Лос Анџелес може да се пофали со музеи за сѐ, но досега немало ниеден посветен на кино. По многу одложувања, Филмскиот музеј на Академијата ќе биде отворен за јавноста следната недела.

Се отвора филмски музеј во Лос Анџелес со оригинални експонати од познати филмови

Денешен - 22.09.2021

Светската престолнина на филмот и дом на Холивуд – градот Лос Анџелес може да се пофали со музеи за сѐ, но досега немало ниеден посветен на кино. По многу одложувања, Филмскиот музеј на Академијата ќе биде отворен за јавноста следната недела.

Том Хенкс го најави Филмскиот музеј во Лос Анџелес

Опсервер - 22.09.2021

– Светската престолнина на филмот и дом на Холивуд – градот Лос Анџелес може да се пофали со музеи за сѐ, но досега немало ниеден посветен на кино. По многу одложувања, Филмскиот музеј на Академијата ќе биде отворен за јавноста следната недела.

Том Хенкс го најави Филмскиот музеј во Лос Анџелес

OhridNews - 22.09.2021

Светската престолнина на филмот и дом на Холивуд – градот Лос Анџелес може да се пофали со музеи за сѐ, но досега немало ниеден посветен на кино. По многу одложувања, Филмскиот музеј на Академијата ќе биде отворен за јавноста следната недела.

ЛОС АНЏЕЛЕС ДОБИ МУЗЕЈ ПОСВЕТЕН НА КИНО Том Хенкс го најави Филмскиот музеј

+инфо - 22.09.2021

Лос Анџелес конечно добива филмски музеј и крајно време беше за тоа. За Лос Анџелес е важно да го има овој филмски музеј, рече Том Хенкс додека ги поздравуваше новинарите на специјалниот настан пред официјалното отворање, додавајќи дека на градот му ...

Том Хенкс го најави Филмскиот музеј во Лос Анџелес

Либертас - 22.09.2021

Светската престолнина на филмот и дом на Холивуд – градот Лос Анџелес може да се пофали со музеи за сѐ, но досега немало ниеден посветен на кино. По многу одложувања, Филмскиот музеј на Академијата ќе биде отворен за јавноста следната недела.

Том Хенкс го најави Филмскиот музеј во Лос Анџелес

MakPress - 22.09.2021

Светската престолнина на филмот и дом на Холивуд – градот Лос Анџелес може да се пофали со музеи за сѐ, но досега немало ниеден посветен на кино. По многу одложувања, Филмскиот музеј на Академијата ќе биде отворен за јавноста следната недела.