TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исчезната тинејџерка пронајдена по трагите кои ги оставала

Либертас - 09.11.2018

Татко и син пронашле девојка што се загубила во шумски предел близу градот Хејден, САД, благодарение на знакот „помош“ (HELP), што таа го напишала на патеката по која се движела. Кетрин Огл (19), која на Фејсбук страницата на локалната полиција беше ...

Исчезната тинејџерка пронајдена по трагите кои ги оставала

Курир - 09.11.2018

Татко и син пронашле девојка што се загубила во шумски предел близу градот Хејден, САД, благодарение на знакот „помош“ (HELP), што таа го напишала на патеката по која се движела. Кетрин Огл (19), која на Фејсбук страницата на локалната полиција беше ...

Исчезната тинејџерка пронајдена по трагите кои ги оставала

А1 On - 09.11.2018

Татко и син пронашле девојка што се загубила во шумски предел близу градот Хејден, САД, благодарение на знакот „помош“ (HELP), што таа го напишала на патеката по која се движела. Кетрин Огл (19), која на Фејсбук страницата на локалната полиција беше ...

Исчезната тинејџерка пронајдена по трагите кои ги оставала

Сител - 09.11.2018

Татко и син пронашле девојка што се загубила во шумски предел близу градот Хејден, САД, благодарение на знакот „помош“ (HELP), што таа го напишала на патеката по која се движела. Кетрин Огл (19), која на Фејсбук страницата на локалната полиција беше ...

Исчезната тинејџерка пронајдена по трагите кои ги оставала

Centar - 09.11.2018

Татко и син пронашле девојка што се загубила во шумски предел близу градот Хејден, САД, благодарение на знакот „помош“ (HELP), што таа го напишала на патеката по која се движела. Кетрин Огл (19), која на Фејсбук страницата на локалната полиција беше ...

Исчезната тинејџерка пронајдена по трагите кои ги оставала

Денешен - 09.11.2018

Татко и син пронашле девојка што се загубила во шумски предел близу градот Хејден, САД, благодарение на знакот „помош“ (HELP), што таа го напишала на патеката по која се движела. Кетрин Огл (19), која на Фејсбук страницата на локалната полиција беше ...