TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германија ќе ја зајакне безбедноста на границите поради мигрантите

Р.С.Европа - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер изјави дека е подготвен да го зголеми бројот на федерални полицајци на границата со Полска за да помогне во борбата против зголемениот број илегални мигранти кои пристигнуваат преку Белорусија.

Европските земји сакаат бодликави жици на границите

Press24 - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер ја оцени како легитимна желбата да се заштитат границите среде мигрантската криза на полската граница. Европските земји бараат помош од Европската унија за изградба на ѕидови од бодликава жица и ...

Зехофер: Заштитата на границите е легитимна

Независен - 25.10.2021

Германија – Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер во неделата оцени дека желбата за заштита на границите е „легитимна“, додека европските земји бараат помош од ЕУ за изградба на ѕидови од бодликава жица и спречување на масовното ...

Зехофер: Заштитата на границите е легитимна

Опсервер - 25.10.2021

– Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер во неделата оцени дека желбата за заштита на границите е „легитимна“, додека европските земји бараат помош од ЕУ за изградба на ѕидови од бодликава жица и спречување на масовното пристигнување ...

Зехофер: Заштитата на границите е легитимна

24Инфо - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер во неделата оцени дека желбата за заштита на границите е „легитимна”, додека европските земји бараат помош од ЕУ за изградба на ѕидови од бодликава жица и спречување на масовното пристигнување ...

Германија ќе ја зајакнува безбедноста на границите поради мигрантите

Локално - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер оцени дека желбата за заштита на границите е „легитимна“, додека европските земји бараат помош од ЕУ за изградба на ѕидови од бодликава жица и спречување на масовното пристигнување на мигрантите.

Зехофер: Заштитата на границите е легитимна

Сител - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер во неделата оцени дека желбата за заштита на границите е „легитимна“, додека европските земји бараат помош од ЕУ за изградба на ѕидови од бодликава жица и спречување на масовното пристигнување ...

Европските земји сакаат бодликави жици на границите

24Инфо - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер ја оцени како легитимна желбата да се заштитат границите среде мигрантската криза на полската граница. Европските земји бараат помош од Европската унија за изградба на ѕидови од бодликава жица и ...

Европските земји сакаат бодликави жици на границите

Скопско Ехо - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер ја оцени како легитимна желбата да се заштитат границите среде мигрантската криза на полската граница. Европските земји бараат помош од Европската унија за изградба на ѕидови од бодликава жица и ...

Наместо добредојде - бодликава жица за мигрантите на границите на ЕУ

Кајгана - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер во неделата ја оцени како легитимна желбата за заштита на границите, додека европските земји бараат помош од ЕУ да подигнат ѕидови од бодликава жица и да го спречат масовното доаѓање на ...

Европските земји сакаат бодликави жици на границите

MTM - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер ја оцени како легитимна желбата да се заштитат границите среде мигрантската криза на полската граница. Европските земји бараат помош од Европската унија за изградба на ѕидови од бодликава жица и ...

Бодликава жица на границите на ЕУ, Германија смета дека заштитата на границите е легитимна

4NEWS - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер денеска ја легитимираше желбата за заштита на границите, додека европските земји бараат помош од ЕУ за подигнување на ѕидови од бодликава жица за да се спречи масовното доаѓање на мигрантите.

Европските земји сакаат бодликави жици на границите

Точка - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер ја оцени како легитимна желбата да се заштитат границите среде мигрантската криза на полската граница. Европските земји бараат помош од Европската унија за изградба на ѕидови од бодликава жица и ...

Европските земји сакаат бодликави жици на границите

Centar - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер ја оцени како легитимна желбата да се заштитат границите среде мигрантската криза на полската граница. Европските земји бараат помош од Европската унија за изградба на ѕидови од бодликава жица и ...

Германски министер за внатрешни: Заштитата на границите од мигрантите е легитимна

Денешен - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер во неделата оцени дека желбата за заштита на границите е легитимна, додека европските земји бараат помош од ЕУ за изградба на ѕидови од бодликава жица и спречување на масовното пристигнување на ...

Европските земји сакаат бодликави жици на границите

Денар - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер ја оцени како легитимна желбата да се заштитат границите среде мигрантската криза на полската граница. Европските земји бараат помош од Европската унија за изградба на ѕидови од бодликава жица и ...

Зехофер: Заштитата на границите е легитимна

MakPress - 25.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер во неделата оцени дека желбата за заштита на границите е „легитимна“, додека европските земји бараат помош од ЕУ за изградба на ѕидови од бодликава жица и спречување на масовното пристигнување ...

Се повеќе европски земји ставаат бодликави жици поради мигрантите, Германија ги брани

ММС - 24.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зихофер ја оцени како „легитимна“ желбата да се заштитат границите, додека европските земји бараат помош од ЕУ за подигање ѕидови од бодликави жици и спречување на масовно доаѓање на мигранти.

„Европа во бодликава жица“: Германија го поддржува подигнувањето огради на границите

Локално - 24.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер ја оцени желбата за заштита на границите како „легитимна“, додека европските земји бараат помош од Европската унија за изградба на ѕидови од бодликава жица и спречување на масовното ...

Германија подготвена за испраќање дополнителни полицајци на границата со Полска поради мигрантите

ТВ21 - 24.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер најави дека е подготвен да нареди зголемување на бројот на федерални полицајци на границата со Полска за да помогне во борбата против зголемувањето на илегалната миграција од Белорусија, јави ...

Германија подготвена да испрати уште полицајци на границата со Полска поради мигрантите

Денешен - 24.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер најави дека е подготвен да нареди зголемување на бројот на федерални полицајци на границата со Полска за да помогне во борбата против зголемувањето на илегалната миграција од Белорусија, јави ...

Германија подготвена за испраќање дополнителни полицајци на границата со Полска пордаи имигрантите

Нова ТВ - 24.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер најави дека е подготвен да нареди зголемување на бројот на федерални полицајци на границата со Полска за да помогне во борбата против зголемувањето на илегалната миграција од Белорусија, јави ...

Германија подготвена за испраќање дополнителни полицајци на границата со Полска поради имигрантите

24Инфо - 24.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер најави дека е подготвен да нареди зголемување на бројот на федерални полицајци на границата со Полска за да помогне во борбата против зголемувањето на илегалната миграција од Белорусија, јави ...

Германија подготвена за испраќање дополнителни полицајци на границата со Полска пордаи имигрантите

MakPress - 24.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер најави дека е подготвен да нареди зголемување на бројот на федерални полицајци на границата со Полска за да помогне во борбата против зголемувањето на илегалната миграција од Белорусија, јави ...

Германија подготвена за испраќање дополнителни полицајци на границата со Полска поради имигрантите

Независен - 24.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер најави дека е подготвен да нареди зголемување на бројот на федерални полицајци на границата со Полска за да помогне во борбата против зголемувањето на илегалната миграција од Белорусија, јави ...

Германија подготвена за испраќање дополнителни полицајци на границата со Полска пордаи имигрантите

Опсервер - 24.10.2021

– Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер најави дека е подготвен да нареди зголемување на бројот на федерални полицајци на границата со Полска за да помогне во борбата против зголемувањето на илегалната миграција од Белорусија, јави ...

Германија подготвена да испрати полицајци на границата со Полска

Lider - 24.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер најави дека е подготвен да нареди зголемување на бројот на федерални полицајци на границата со Полска за да помогне во борбата против зголемувањето на илегалната миграција од Белорусија, јави ...

Германија најави испраќање дополнителни полицајци на границата со Полска поради мигрантскиот бран

Република - 24.10.2021

Германскиот министер за внатрешни работи, Хорст Зехофер, најави дека е подготвен да нареди зголемување на бројот на федерални полицајци на границата со Полска за да помогне во борбата против зголемувањето на илегалната миграција од Белорусија.