TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„БЕЗДОМНИК НАПАДНАЛ ЧОВЕК И ГО ОГРАБИЛ“ Кутриот се обидел да му помогне, а потоа следела грозоморна сцена! (ВИДЕО)

Во Центар - 09.04.2024

Дали секогаш се исплати да се биде добар? Многумина ќе одговорат потврдно на ова прашање, но неодамнешното бизарно видео од човек кој сакал да му помогне на бездомник покажува дека во некои ситуации сепак треба двапати да размислиме.

Сакал да му подари јакна на бездомник- скапо ја платил добрината (ВИДЕО)

Канал5 - 08.04.2024

На платформата ItemFix се појави бизарно видео, но нема информации кога и каде е снимено. Во преден план е човек кој скапо ја платил својата добрина, а сѐ што сакал е на бездомник да му подари јакна.

„БЕЗДОМНИК НАПАДНАЛ ЧОВЕК И ГО ОГРАБИЛ“ Кутриот се обидел да му помогне, а потоа следела грозоморна сцена! (ВИДЕО)

Пулс24 - 09.04.2024

Дали секогаш се исплати да се биде добар? Многумина ќе одговорат потврдно на ова прашање, но неодамнешното бизарно видео од човек кој сакал да му помогне на бездомник покажува дека во некои ситуации сепак треба двапати да размислиме.На платформата ...