TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Време е да ги отстраните украсите: Според фенг шуи правилата, елката треба да ја раскитите до ОВОЈ датум

Попара - 19.01.2022

Многу луѓе ја оставаат елката и до 2 месеци по Нова година Многу семејства на почетокот на декември почнуваат да ја украсуваат елката во домот, а некои тоа го оставаат за последните денови пред Нова година.

Време е да ги отстраните украсите: Според фенг шуи правилата, елката треба да ја раскитите до ОВОЈ датум

Пулс24 - 19.01.2022

Многу луѓе ја оставаат елката и до 2 месеци по Нова година Многу семејства на почетокот на декември почнуваат да ја украсуваат елката во домот, а некои тоа го оставаат за последните денови пред Нова година.