TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Млади, запознавање и социјални мрежи: Генерација З самоуки во дигиталниот свет

Бриф - 13.01.2020

МИА Би-би-си Ги нарекуваат Генерација З – или, накратко, Ген З – и за нив милениумците се „старите“. Генерацијата З нема апсолутна почетна точка (или дури и јасна крајна граница), но се однесува на оние родени по средината до крајот на 1990-тите.

Млади, запознавање и социјални мрежи: Генерација З самоуки во дигиталниот свет

CivilMedia - 13.01.2020

Ги нарекуваат Генерација З – или, накратко, Ген З – и за нив милениумците се „старите“. Генерацијата З нема апсолутна почетна точка (или дури и јасна крајна граница), но се однесува на оние родени по средината до крајот на 1990-тите.

Млади, запознавање и социјални мрежи: Генерација З самоуки во дигиталниот свет

iPortal - 13.01.2020

Ги нарекуваат Генерација З – или, накратко, Ген З – и за нив милениумците се „старите“. Генерацијата З нема апсолутна почетна точка (или дури и јасна крајна граница), но се однесува на оние родени по средината до крајот на 1990-тите.

Млади, запознавање и социјални мрежи: Генерација З самоуки во дигиталниот свет

Опсервер - 13.01.2020

Ги нарекуваат Генерација З – или, накратко, Ген З – и за нив милениумците се „старите“. Генерацијата З нема апсолутна почетна точка (или дури и јасна крајна граница), но се однесува на оние родени по средината до крајот на 1990-тите.

Млади, запознавање и социјални мрежи: генерација З - самоуки во дигиталниот свет

Факултети - 13.01.2020

Ги нарекуваат генерација З – или накратко, Ген З – и за нив милениумците се „старите“. Генерацијата З нема апсолутна почетна точка (или дури и јасна крајна граница), но се однесува на оние родени од средината до крајот на 90-тите години.

Млади, запознавање и социјални мрежи: Генерација З самоуки во дигиталниот свет

MakPress - 13.01.2020

Ги нарекуваат Генерација З – или, накратко, Ген З – и за нив милениумците се „старите“. Генерацијата З нема апсолутна почетна точка (или дури и јасна крајна граница), но се однесува на оние родени по средината до крајот на 1990-тите.