TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Опожарени трски и сува трева кај Калишта

А1 On - 22.11.2020

Трски и сува трева изгореа во пожар што претпладнево избувна покрај брегот на Охридското Езеро, во близина на селото Калишта. На терен се три возила на Територијалната против пожарна единица во Струга, од каде информираат дека огнот е ставен под ...

Опожарени трски и сува трева кај Калишта

Алсат-М - 22.11.2020

Трски и сува трева изгореа во пожар што претпладнево избувна покрај брегот на Охридското Езеро, во близина на селото Калишта. На терен се три возила на Територијалната против пожарна единица во Струга, од каде информираат дека огнот е ставен под ...

Опожарени трски и сува трева кај Калишта

Сител - 22.11.2020

Трски и сува трева изгореа во пожар што претпладнево избувна покрај брегот на Охридското Езеро, во близина на селото Калишта. На терен се три возила на Територијалната против пожарна единица во Струга, од каде информираат дека огнот е ставен под ...

Опожарени трски и сува трева кај Калишта

MakPress - 22.11.2020

Трски и сува трева изгореа во пожар што претпладнево избувна покрај брегот на Охридското Езеро, во близина на селото Калишта. На терен се три возила на Територијалната против пожарна единица во Струга, од каде информираат дека огнот е ставен под ...

Опожарени трски и сува трева кај Калишта

24Инфо - 22.11.2020

Трски и сува трева изгореа во пожар што претпладнево избувна покрај брегот на Охридското Езеро, во близина на селото Калишта. На терен се три возила на Територијалната против пожарна единица во Струга, од каде информираат дека огнот е ставен под ...

Опожарени трски и сува трева кај Калишта

4NEWS - 22.11.2020

Трски и сува трева изгореа во пожар што претпладнево избувна покрај брегот на Охридското Езеро, во близина на селото Калишта. На терен се три возила на Територијалната против пожарна единица во Струга, од каде информираат дека огнот е ставен под ...

Опожарени трски и сува трева кај Калишта

МКД - 22.11.2020

Трски и сува трева изгореа во пожар што претпладнево избувна покрај брегот на Охридското Езеро, во близина на селото Калишта. На терен се три возила на Територијалната против пожарна единица во Струга, од каде информираат дека огнот е ставен под ...

Опожарени трски и сува трева кај Калишта

Опсервер - 22.11.2020

Трски и сува трева изгореа во пожар што претпладнево избувна покрај брегот на Охридското Езеро, во близина на селото Калишта. На терен се три возила на Територијалната против пожарна единица во Струга, од каде информираат дека огнот е ставен под ...