TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Твитерџиите викендов ќе прават елка од пластични шишиња во Скопје

А1 On - 18.12.2018

Традиционално пред Нова година, твитерџиите повторно се организираат за правење на елка од пластични шишиња. Целта на настанот е да се подигне свеста за рециклирање и намалување на отпадот.

Твитерџиите со елка од пластични шишиња ќе ги одбележат празниците

CivilMedia - 18.12.2018

Твитерџиите и оваа година, традиционално, ќе организираат настан за правење елка од пластични шишиња. Настанот е предвиден за 22 и 23 декември, сабота и недела. Според агендата во сабота со почеток од 11 часот до 14 часот собраните шишиња ќе се ...

Веднаш престанете со оваа навика, го загрозувате здравјето

Gotvi.mk - 17.12.2018

Доколку неколку дена по ред користите исто шише за вода во најмала рака е непрепорачливо. Откако ќе ја испиете водата од шишето, најдобро е да го фрлите бидејќи во спротивно постои можност да го загрозите своето здравје.

Твитерџиите викендов ќе прават елка од пластични шишиња во Скопје

+инфо - 18.12.2018

Чувајте ги вашите празни пластични шишиња и донирајте ги за елката, која ќе биде откупена од Пакомак, а средствата донирани во хуманитарни цели. Традиционално пред Нова година, твитерџиите повторно се организираат за правење на елка од пластични ...

Твитерџиите викендов ќе прават елка од пластични шишиња во Скопје

МКД - 18.12.2018

Чувајте ги вашите празни пластични шишиња и донирајте ги за елката, која ќе биде откупена од Пакомак, а средствата донирани во хуманитарни цели. Традиционално пред Нова година, твитерџиите повторно се организираат за правење на елка од пластични ...

Твитерџиите викендов ќе прават елка од пластични шишиња во Скопје

Макфакс - 18.12.2018

Традиционално пред Нова година, твитерџиите повторно се организираат за правење на елка од пластични шишиња. Целта на настанот е да се подигне свеста за рециклирање и намалување на отпадот.

Твитерџиите викендов ќе прават елка од пластични шишиња во Скопје

Скопје инфо - 18.12.2018

Традиционално пред Нова година, твитерџиите повторно се организираат за правење на елка од пластични шишиња. Целта на настанот е да се подигне свеста за рециклирање и намалување на отпадот.

Твитерџиите викендов ќе прават елка од пластични шишиња во Скопје

Иновативност - 18.12.2018

Чувајте ги вашите празни пластични шишиња и донирајте ги за елката, која ќе биде откупена од Пакомак, а средствата донирани во хуманитарни цели. Традиционално пред Нова година, твитерџиите повторно се организираат за правење на елка од пластични ...

Викендов ќе “никне“ елка од пластични шишиња во Скопје

Бизнис Инфо - 18.12.2018

Чувајте ги вашите празни пластични шишиња и донирајте ги за елката, којашто ќе биде откупена од Пакомак, а средствата донирани во хуманитарни цели. Традиционално пред Нова година, твитерџиите повторно се организираат за правење на елка од пластични ...

Твитерџиите викендов ќе прават елка од пластични шишиња во Скопје

Студенти - 18.12.2018

Чувајте ги вашите празни пластични шишиња и донирајте ги за елката, која ќе биде откупена од Пакомак, а средствата донирани во хуманитарни цели. Традиционално пред Нова година, твитерџиите повторно се организираат за правење на елка од пластични ...