TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Повредена припадничка на Шумската полиција

Канал5 - 20.03.2019

Припадничка на Шумската полиција денеска е повредена и пренесена во болницата во Струмица откако дрвокрадци удриле во два џипа на полицајците. Настанот за МИА го потврди командирот на Шумската полиција во Струмица, Тимо Лачев.

Во Струмица чистка на плацот од запленети возила од дрвокрадци

+инфо - 20.03.2019

Плацот на Шумското стопанство „Беласица“ во Струмица, на кој има запленети над илјада возила и приколки од дрвокрадци, ќе почне да се чисти по завршувањето на претседателските избори. Ова е одлучено на средбата на која покрај претставници на ...

Повредена припадничка на Шумската полиција

ММС - 20.03.2019

Припадничка на Шумската полиција денеска е повредена и пренесена во болницата во Струмица откако дрвокрадци удриле во два џипа на полицајците. Настанот за МИА го потврди командирот на Шумската полиција во Струмица, Тимо Лачев.

Во Струмица ќе се чисти плацот од запленети возила од дрвокрадци

Опсервер - 20.03.2019

Плацот на Шумското стопанство „Беласица“ во Струмица, на кој има запленети над илјада возила и приколки од дрвокрадци, ќе почне да се чисти по завршувањето на претседателските избори. Ова е одлучено на средбата на која покрај претставници на ...

Повредена припадничка на Шумската полиција

Н.Македонија - 20.03.2019

Припадничка на Шумската полиција денеска е повредена и пренесена во болницата во Струмица откако дрвокрадци удриле во два џипа на полицајците. Настанот за МИА го потврди командирот на Шумската полиција во Струмица, Тимо Лачев.

Повредена припадничка на Шумската полиција во Струмица

Press24 - 20.03.2019

Припадничка на Шумската полиција денеска е повредена и пренесена во болницата во Струмица откако дрвокрадци удриле во два џипа на полицајците. Настанот за МИА го потврди командирот на Шумската полиција во Струмица, Тимо Лачев.

Дрвокрадци повредија припадничка на Шумската полиција

Локално - 20.03.2019

Припадничка на Шумската полиција денеска е повредена и пренесена во болницата во Струмица откако дрвокрадци удриле во два џипа на полицајците. Настанот за МИА го потврди командирот на Шумската полиција во Струмица, Тимо Лачев.

Дрвокрадци нападнале полицајци: Повредена припадничка на Шумската полиција

Курир - 20.03.2019

Припадничка на Шумската полиција денеска е повредена и пренесена во болницата во Струмица откако дрвокрадци удриле во два џипа на полицајците. Настанот за МИА го потврди командирот на Шумската полиција во Струмица, Тимо Лачев.

Дрвокрадци нападнале полицајци: Повредена припадничка на Шумската полиција

Нетпрес - 20.03.2019

Припадничка на Шумската полиција денеска е повредена и пренесена во болницата во Струмица откако дрвокрадци удриле во два џипа на полицајците. Настанот за МИА го потврди командирот на Шумската полиција во Струмица, Тимо Лачев.

Повредена припадничка на Шумската полиција

Сител - 20.03.2019

Припадничка на Шумската полиција денеска е повредена и пренесена во болницата во Струмица откако дрвокрадци удриле во два џипа на полицајците. Настанот за МИА го потврди командирот на Шумската полиција во Струмица, Тимо Лачев.

Повредена припадничка на Шумската полиција откако дрвокрадци удриле во полициските џипови

еМагазин - 21.03.2019

Припадничка на Шумската полиција вчера е повредена и пренесена во болницата во Струмица откако дрвокрадци удриле во два џипа на полицајците. Настанот го потврди командирот на Шумската полиција во Струмица, Тимо Лачев.