TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Организаторите на „Ју Ес Опен“ ги кршат правилата поради 15-годишната Коко Гоф

+инфо - 18.07.2019

Организаторите на Отвореното првенство на САД се подготвени да ги прекршат правилата, откако ќе ја поканат за учество во турнирот 15-годишната локална тенисерка Кори „Коко“ Гоф. Тинејџерката направи сензација на „Вимблдон“, откако ја отстрани ...

Отворено првенство на САД: Организаторот ги крши правилата со 15-годишната Коко Гоф

Денешен - 18.07.2019

Организаторите на Отвореното првенство на САД се подготвени да ги прекршат правилата, откако ќе ја поканат за учество во турнирот 15-годишната локална тенисерка Кори „Коко“ Гоф. Тинејџерката направи сензација на „Вимблдон“, откако ја отстрани ...

Организаторите на „Ју Ес Опен“ ги кршат правилата поради 15-годишната Кори Гоф

Опсервер - 18.07.2019

Организаторите на Отвореното првенство на САД се подготвени да ги прекршат правилата, откако ќе ја поканат за учество во турнирот 15-годишната локална тенисерка Кори „Коко“ Гоф. Тинејџерката направи сензација на „Вимблдон“, откако ја отстрани ...

Организаторите на УС Опен ги кршат правилата поради Коко Гоф

Кајгана - 18.07.2019

Њујорк, 18 јули 2019 (МИА) – Организаторите на Отвореното првенство на САД се подготвени да ги прекршат правилата, откако ќе ја поканат за учество во турнирот 15-годишната локална тенисерка Кори „Коко“ Гоф .

Ќе се заобиколат правилата на Ју Ес Опен за Коко Гоф

Локално - 18.07.2019

Организаторите на Ју Ес Опен се подготвени да ги заобиколат правилата со канењето на 15-годишната локална тенисерка Кори „Коко“ Гоф да учествува на турнирот. Тинејџерката покажа одлични игри на „Вимблдон“, откако ја отстрани сонародничката Венус ...

Организаторите на „Ју Ес Опен“ ги кршат правилата поради 15-годишната Коко Гоф

MakPress - 18.07.2019

Организаторите на Отвореното првенство на САД се подготвени да ги прекршат правилата, откако ќе ја поканат за учество во турнирот 15-годишната локална тенисерка Кори „Коко“ Гоф. Тинејџерката направи сензација на „Вимблдон“, откако ја отстрани ...

Организаторите на „Ју Ес Опен“ ги кршат правилата поради 15-годишната Кори Гоф

Спортски - 18.07.2019

Организаторите на „Ју-Ес Опен“ се подготвени да ги прекршат правилата, откако ќе ја поканат за учество во турнирот 15-годишната локална тенисерка Кори „Коко“ Гоф. Тинејџерката направи сензација на „Вимблдон“, откако ја отстрани сонародничката Венус ...

Организаторите на „Ју Ес опен“ ги кршат правилата поради 15-годишната Коко Гоф

Нетпрес - 18.07.2019

Организаторите на Отвореното првенство на САД се подготвени да ги прекршат правилата, откако ќе ја поканат за учество во турнирот 15-годишната локална тенисерка Кори „Коко“ Гоф. Тинејџерката направи сензација на „Вимблдон“, откако ги елиминираше ...

Организаторите на „Ју-ес опен“ ги кршат правилата поради 15-годишната Коко Гоф

ММС - 18.07.2019

Организаторите на Отвореното првенство на САД се подготвени да ги прекршат правилата, откако ќе ја поканат за учество во турнирот 15-годишната локална тенисерка Кори Коко Гоф. Тинејџерката направи сензација на „Вимблдон“, откако ги отстрани ...

Организаторите на САД Опен ги кршат правилата поради 15-годишна тенисерка

Sport 1 - 18.07.2019

Организаторите на Отвореното првенство на САД ќе ги прекршат правилата, бидејќи посакуваат да ја поканат за учество на турнирот 15-годишната американска тенисерка Кори „Коко“ Гоф. Тинејџерката направи сензација на претходниот грен слем турнир - ...