TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ми кажа дека моето бебе е многу убаво, а потоа доживеав пекол- болна исповед на мајка која останалa без своето дете

Сител - 13.01.2018

Вилијамс (52) од Вашингтон веќе 35 години не знае што се случило со нејзината ќерка, која е грабната кога имала само три месеци. Во потресната исповед Еленор за американските медиуми ја раскажува драмата која ја доживеала кога имала 18 години.

Болна исповед на мајка: Ми рече дека моето бебе е многу убаво, а потоа животот ми стана пекол

Скопје24 - 14.01.2018

Еленор Вилијамс (52) од Вашингтон веќе 35 години не знае што се случило со нејзината ќерка, која е грабната кога имала само три месеци. Во потресната исповед Еленор за американските медиуми ја раскажува драмата која ја доживеала кога имала 18 години.

Ми кажа дека моето бебе е многу убаво, а потоа доживеав пекол- болна исповед на мајка која останалa без своето дете

Курир - 14.01.2018

Полицијата долго трагала по бебебто, но на киднаперката никогаш не и влегле во трага. Се што имале бил фото робот. Еленор дури немала ниту фотографија од своето бебе, туку само им напишала на полицајците како изгледа.