TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HarmonyОS: Huawei го претстави новиот концепт на поврзување за поедноставен живот

Црнобело - 08.04.2021

[Шенжен, Кина, 7 април 2021 година] Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтвер инженеринг за потрошувачи на Huawei БГ и директор на деловна единица „AI and All-scenario Intelligence Business“, одржа говор на настанотTEDxHouHai, насловен: ...

HarmonyОS: Huawei го претстави новиот концепт на поврзување

Локално - 08.04.2021

Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтвер инженеринг за потрошувачи на Huawei БГ и директор на деловна единица „AI and All-scenario Intelligence Business“, одржа говор на настанотTEDxHouHai, насловен: „HarmonyOS Connecting to a Simpler ...

HarmonyОS: Huawei го претстави новиот концепт на поврзување за поедноставен живот

Фактор - 08.04.2021

Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтвер инженеринг за потрошувачи на Huawei БГ и директор на деловна единица „AI and All-scenario Intelligence Business“, одржа говор на настанот TEDxHouHai, насловен: „HarmonyOS Connecting to a Simpler ...

HarmonyОS: Huawei го претстави новиот концепт на поврзување за поедноставен живот

Опсервер - 08.04.2021

Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтвер инженеринг за потрошувачи на Huawei БГ и директор на деловна единица „AI and All-scenario Intelligence Business“, одржа говор на настанотTEDxHouHai, насловен: „HarmonyOS Connecting to a Simpler ...