TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Понуда што не се пропушта: Купи Astra и Grandland X со само 3,5 отсто камата

24auto - 14.02.2020

Аутомакедонија има понуда што не треба да се пропушти, особено ако сте решени да купите автомобил. ако тоа е Opel тогаш акцијата што сега постои во Аутомакедонија сигурно ќе ве заинтересира. Може да се добијат и дополнителни поволности.

Новата Opel Corsa ја доби наградата „Connected Car“

Бизнис Вести - 14.02.2020

Новата Opel Corsa освои уште една награда. Auto Bild и Computer Bild ја доделија наградата „Connected Car 2019“ на новиот модел на Opel. Corsa нуди најдобра целокупна поврзаност во својата класа.

Новата Opel Corsa ја доби наградата „Connected Car“

Црнобело - 14.02.2020

Риселхајм. Новата Opel Corsa освои уште една награда. Auto Bild и Computer Bild ја доделија наградата „Connected Car 2019“ на новиот модел на Opel. Corsa нуди најдобра целокупна поврзаност во својата класа.

Новата Opel Corsa ја доби наградата „Connected Car“

Денар - 14.02.2020

Риселхајм. Новата Opel Corsa освои уште една награда. Auto Bild и Computer Bild ја доделија наградата „Connected Car 2019“ на новиот модел на Opel. Corsa нуди најдобра целокупна поврзаност во својата класа.

Новата Opel Corsa ја доби наградата „Connected Car“

Фактор - 14.02.2020

Новата Opel Corsa освои уште една награда. Auto Bild и Computer Bild ја доделија наградата „Connected Car 2019“ на новиотмодел на Opel. Corsa нуди најдобра целокупна поврзаност во својата класа.