TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фото: Нови спортски игралишта за жителите на Драчево и Пинтија

Скопје инфо - 08.09.2013

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Белиачнец - Алексиќ денеска свечено предаде на користење две нови детски забавни игралишта. Првото е донација од компанијата Цементарница Усје – Титан ...

Жителите на Пинтија добија водоводна мрежа

+инфо - 08.09.2013

Жителите на Пинтија, наслеба во општина Кисела Вода, денеска добија нова водоводна мрежа. Станува збор за капитален проект, кој се реализираше во три фази во период од 5 години, а беше финансиран со ...

Жителите на Усје и Драчево добија нови детски игралиштa

Lider - 08.09.2013

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Белиачнец – Алексиќ денеска свечено предаде на користење две нови детски забавни игралишта. Првото е донација од компанијата Цементарница Усје – Титан ...

Жителите на Усје и Драчево добија нови детски игралиштa

Локално - 09.09.2013

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец - Алексиќ свечено предаде на користење две нови детски забавни игралишта. Првото е донација од компанијата Цементарница Усје – Титан и е ...

Нови детски игралишта за дечињата од Усје и Драчево

Press24 - 09.09.2013

Градоначалничката на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец - Алексиќ свечено предаде на користење две нови детски забавни игралишта во Драчево и Усје.

ФОТО: Жителите на Усје и Драчево добија нови детски игралиштa

Сител - 09.09.2013

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Белиачнец - Алексиќ свечено предаде на користење две нови детски забавни игралишта. Првото е донација од компанијата Цементарница Усје – Титан и е ...

ФОТО: Жителите на Усје и Драчево добија нови детски игралиштa

Курир - 09.09.2013

Градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Белиачнец - Алексиќ свечено предаде на користење две нови детски забавни игралишта. Првото е донација од компанијата Цементарница Усје – Титан и е ...

Усје и Драчево добија нови детски игралишта

Н.Македонија - 09.09.2013

Градоначалничката на општина Кисела Вода, Билјана Белиачнец - Алексиќ свечено предаде на користење две нови детски забавни игралишта Првото е донација од компанијата Цементарница Усје – Титан и е ...