TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов ги награди најдобрите  27 матуранти

Вечер - 13.06.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во кино „Фросина“ во Младинскиот културен центар, во рамките на манифестацијата „Средба меѓу првиот и најдобрите“, на најдобрите 27 матуранти – првенци на генерацијата (2014-2018 и 2015-2018 ...

“Средба на првиот со најдобрите”: Признанија од Град Скопје за 27 најдобри матуранти

Вечер - 12.06.2018

Во функција на пошироката јавна промоција и афирмација на врвните постигања на средношколците, под покровителство на градоначалникот Петре Шилегов, на иницијатива на Секторот за образование на Град Скопје, а во организација на Дирекцијата за култура ...

Шилегов ги награди најдобрите матуранти во Скопје

Скопје инфо - 13.06.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во кино „Фросина“ во Младинскиот културен центар, во рамките на манифестацијата „Средба меѓу првиот и најдобрите“, на најдобрите 27 матуранти – првенци на генерацијата (2014-2018 и 2015-2018 ...

Денеска Шилегов ќе додели награди и признанија на најдобрите средношколци од скопските средни училишта

Скопје инфо - 12.06.2018

Градоначалникот Шилегов, денеска ќе ги награди најдобрите средношколци, од скопските средни училишта. Во функција на пошироката јавна промоција и афирмација на врвните постигања на средношколците, под покровителство на градоначалникот Петре Шилегов, ...

Ова се најдобрите скопски матуранти

Факултети - 13.06.2018

Признанија и парични награди добија 27-мина матуранти – првенци на генерацијата од скопските гимназии на свеченоста „Средба меѓу првиот и најдобрите“ што се одржа во киното „Фросина“. Наградите на најдобрите од 22 средни училишта им ги врачи ...

Скопскиот градоначалник им врачи награди на најдобрите матуранти во главниот град

А1 On - 13.06.2018

Градоначалникот Петре Шилегов денеска им додели признанија и парични награди на најдобрите 27 матуранти – првенци на генерацијата 2014-2018 и 2015-2018 година од 22 средни училишта во главниот град, во рамки на традиционалната манифестација „Средба ...

Шилегов ги награди најдобрите матуранти

Макфакс - 13.06.2018

Вo рамките на манифестацијата „Средба меѓу првиот и најдобрите“, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, на најдобрите 27 матуранти, од 22 средни училиште, им додели признанија и парични награди.

Скопскиот градоначалник им врачи награди на најдобрите матуранти во главниот град

Канал5 - 13.06.2018

Градоначалникот Петре Шилегов денеска им додели признанија и парични награди на најдобрите 27 матуранти. Првенци на генерацијата 2014-2018 и 2015-2018 година од 22 средни училишта во главниот град, во рамки на традиционалната манифестација „Средба ...

27 најдобри матуранти добија награди од Шилегов

+инфо - 13.06.2018

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска, во кино „Фросина“ во Младинскиот културен центар, во рамките на манифестацијата „Средба меѓу првиот и најдобрите“, на најдобрите 27 матуранти – првенци на генерацијата (2014-2018 и 2015-2018 ...

Шилегов ги награди најдобрите матуранти

Денар - 13.06.2018

Вo рамките на манифестацијата „Средба меѓу првиот и најдобрите“, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, на најдобрите 27 матуранти, од 22 средни училиште, им додели признанија и парични награди.

Шилегов им врачи награди на најдобрите матуранти во главниот град

Слободен Печат - 13.06.2018

Градоначалникот Петре Шилегов денеска им додели признанија и парични награди на најдобрите 27 матуранти – првенци на генерацијата 2014-2018 и 2015-2018 година од 22 средни училишта во главниот град, во рамки на традиционалната манифестација „Средба ...