TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Алаѓозовски: Кој и да биде министер, реформската агенда ќе продолжи

Фокус - 16.05.2018

Без разлика кој и да биде следен министер, тоа ќе бидат политики на континуитет, постои реформска агенда на Владата, која е донесена консензуално, националната стратегија е донесена со учество на целата културна фела, независниот сектор, ...

Јас сум министер додека Собранието не изгласа поинаку, рече Алаѓозовски во Куманово

Сакам да кажам - 16.05.2018

Министерот за култура Роберт Алаѓозовски денеска во Куманово рече дека тој останува министер за култура, сè додека Собранието не изгласа поинаку, по шпекулациите дека дека тој е еден од миснистрите што ќе биде сменет од функцијата во ...

Ќе се реконструира Спомен костурницата во Куманово

А1 On - 16.05.2018

Во Куманово ќе се реставрира Спомен Костурницата, најави денеска министерот за култура Роберт Алаѓозовски, при денешната посета на бројни културно-исторски споменици во градот. Стручен тим формиран од Националниот конзерваторски центар веќе ја ...

Алаѓозовски: Со било која гарнитура во минисрството реформските процеси ќе продолжат

Кумановски м. - 16.05.2018

loading... Без разлика кој и да биде следниот министер за култура, ќе продолжат политиките согласно реформската агенда на Владата, рече денеска од Куманово актуелниот министер Роберт Алаѓозовски, одговарајќи на новинарско прашање по најавите за ...

Министерот Алаѓозовски најави реконструкција на Спомен Костурница (ФОТО)

Кумановски м. - 16.05.2018

loading... Споменикот на паднатите борци во Куманово, или познат како Спомен Костурница ќе биде целосно реконструиран во текот на следната година, најави денеска министерот за култура Роберт Алаѓозовски.

Алаѓозовски: Кој и да биде министер, реформската агенда на Министерството ќе продолжи

А1 On - 16.05.2018

Без разлика кој и да биде следен министер, тоа ќе бидат политики на континуитет, постои реформска агенда на Владата, која е донесена консензуално, националната стратегија е донесена со учество на целата културна фела, независниот сектор, ...

Алаѓозовски: Кој и да е следен министер ќе продолжи со реформската агенда

Либертас - 16.05.2018

Министерот за култура Роберт Алаѓозовски денеска во Куманово рече дека тој останува министер за култура, сè додека Собранието не изгласа поинаку, по шпекулациите дека дека тој е еден од миснистрите што ќе биде сменет од функцијата во ...

Ќе се реконструира Спомен костурницата во Куманово

+инфо - 16.05.2018

Во Куманово ќе се реставрира Спомен Костурницата, најави денеска министерот за култура Роберт Алаѓозовски, при денешната посета на бројни културно-исторски споменици во градот. Стручен тим формиран од Националниот конзерваторски центар веќе ја ...

Алаѓозовски: Кој и да биде министер, реформската агенда на Министерството ќе продолжи

Стандард - 16.05.2018

Без разлика кој и да биде следен министер, тоа ќе бидат политики на континуитет, постои реформска агенда на Владата, која е донесена консензуално, националната стратегија е донесена со учество на целата културна фела, независниот сектор, ...

Алаѓозовски: Кој и да биде министер, реформската агенда ќе продолжи

Независен - 16.05.2018

Без разлика кој и да биде следен министер, тоа ќе бидат политики на континуитет, постои реформска агенда на Владата, која е донесена консензуално, националната стратегија е донесена со учество на целата културна фела, независниот сектор, ...

Алаѓозовски: Кој и да биде министер, реформската агенда на Министерството ќе продолжи

Канал5 - 16.05.2018

Без разлика кој и да биде следен министер, тоа ќе бидат политики на континуитет, постои реформска агенда на Владата. Без разлика кој и да биде следен министер, тоа ќе бидат политики на континуитет, постои реформска агенда на Владата, која е донесена ...

Алаѓозовски: Кој и да биде министер, реформската агенда на Министерството ќе продолжи

Локално - 16.05.2018

Без разлика кој и да биде следен министер, тоа ќе бидат политики на континуитет, постои реформска агенда на Владата, која е донесена консензуално, националната стратегија е донесена со учество на целата културна фела, независниот сектор, ...

Алаѓозовски: Кој и да биде министер, реформската агенда на Министерството ќе продолжи

Канал 77 - 16.05.2018

Без разлика кој и да биде следен министер, тоа ќе бидат политики на континуитет, постои реформска агенда на Владата, која е донесена консензуално, националната стратегија е донесена со учество на целата културна фела, независниот сектор, ...

Алаѓозовски: Кој и да биде министер, реформската агенда на Министерството ќе продолжи

Бриф - 16.05.2018

Без разлика кој и да биде следен министер, тоа ќе бидат политики на континуитет, постои реформска агенда на Владата, која е донесена консензуално, националната стратегија е донесена со учество на целата културна фела, независниот сектор, ...

Алаѓозовски по најавите за негова смена: Кој и да биде нов министер, реформите продолжуваат

Вечер - 16.05.2018

Без разлика кој и да биде следен министер за култура, според Алаѓозовски реформитепродолжуваат . “Постои реформска агенда на Владата. Националната стратегија е донесена со учество на целата културна фела, независниот сектор, институционалниот ...