TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Корупција и љубов - изложба во Москва

Окно - 16.09.2020

Второто издание на Триеналето на Музејот „Гараж“ во Москва, кое се отвори деновиве е на тема корупција. Како што може да се очекува за голема и разновидна земја како Русија, составувањето преглед на современата уметничка продукција е монументална ...

Вечерва во ФЛУ: „Agnosco“, изложба на Ана Спасова-ликовен уметник и академски графичар

Нова ТВ - 16.09.2020

„Agnosco“ е првата самостојна изложба на Ана Спасова, млад ликовен уметник и академски графичар, чие отворање е вечерва во 20 часот во Галерија на Факултетот за ликовни уметности. На изложбата ќе бидат претставени четириесетина дела изработени во ...

Вечерва во ФЛУ: „Agnosco“, изложба на Ана Спасова-ликовен уметник и академски графичар

Република - 16.09.2020

„Agnosco“ е првата самостојна изложба на Ана Спасова, млад ликовен уметник и академски графичар, чие отворање е вечерва во 20 часот во Галерија на Факултетот за ликовни уметности. На изложбата ќе бидат претставени четириесетина дела изработени во ...