TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колку често размислувате за вашата безбедност на интернет?

Факултети - 22.02.2021

Колку често размислувате за вашата безбедност на интернет? Ова прашање е особено важно во време на забрзана дигитализација кога повеќето од нас ја преселија канцеларијата дома, децата учат во онлајн училници и сè повеќе комуницираме и се забавуваме ...

Колку често размислувате за вашата безбедност на интернет?

Press24 - 22.02.2021

Колку често размислувате за вашата безбедностна интернет? Ова прашање е особено важно во време на забрзана дигитализација кога повеќето од нас ја преселија канцеларијата дома, децата учат во онлајн училници и сè повеќе комуницираме и се забавуваме ...