TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Цивил“ доделува награди за храбрите граѓански новинарки и новинари

Макфакс - 13.06.2018

„Цивил“ – Центар за слобода, на 13 јуни (среда), во 12 часот, во Гем-клубот во Скопје ќе ги додели наградите за сториите на граѓанските новинари што во изминатите два месеца предизвикаа реакции во јавноста.

Награди за храбрите граѓански новинарки и новинари

CivilMedia - 11.06.2018

ЦИВИЛ – Центар за слобода, утре во 12 часот во ГЕМ Клуб во Скопје, ќе додели награди на најуспешните граѓански новинарки и новинари од изминатите два месеци. Наградените стории зборуваат за социјални проблеми, кршење на човековите права и слободи, ...